CBD-industriens forudsigelse for 2023

Published:

CBD-industrien er en af de største og hurtigst voksende industrier i verden. Pandemien bremsede dog væksten i 2020. Men med udrulningen af vacciner og andre foranstaltninger til bekæmpelse af virussen forudser eksperter, at branchen vil opleve en genopblomstring i 2021 og derefter. I 2023 forventes det, at CBD-markedet vil nå en anslået størrelse på 22 milliarder dollars globalt med en årlig vækst på mere end 24 %.

USA forventes at forblive det største marked for CBD-produkter med et anslået salg på 8,2 milliarder dollars i 2023. Denne vækst kan tilskrives en øget forbrugerbevidsthed, stigende accept af cannabisbaserede terapeutiske produkter som CBD-olie og spiselige produkter samt stigende investeringer i forskning og udvikling af de potentielle sundhedsfordele ved disse produkter.

Her er nogle forudsigelser af, hvad cannabisentusiaster kan forvente at se på CBD-markedet i 2023:

1. Øget bevidsthed og accept

Efterhånden som flere og flere mennesker bliver opmærksomme på de potentielle sundhedsmæssige fordele ved CBD, vil de være mere tilbøjelige til at prøve det. Med flere undersøgelser af sikkerheden og effektiviteten af cannabisprodukter er regeringer verden over gradvist ved at lempe deres love om brugen af disse produkter.

De er begyndt at forstå, at det kan være gavnligt at bruge CBD, og de er ved at acceptere det mere og mere. Derfor forventes CBD-industrien at opleve en massiv stigning i popularitet inden 2023. Det er stadig uvist, hvad denne popularitet vil bidrage til branchen, men det forventes at være en positiv ændring.

2. Øgede investeringer i forskning og udvikling

De potentielle sundhedsmæssige fordele ved CBD er stadig ved at blive udforsket, og forskningen i virkningerne af CBD forventes at fortsætte. Med øgede investeringer på dette område vil der blive opdaget flere anvendelsesmuligheder for CBD, og flere produkter vil blive tilgængelige.

Efterhånden som CBD-produkternes sikkerhed bliver yderligere fastslået, forventes det desuden, at reguleringsorganer som FDA vil begynde at lempe reglerne for cannabisprodukter, hvilket vil gøre det muligt for et større udvalg af CBD-produkter at komme på markedet.

3. Større udvalg af produkter

Vi forventer at se en stigning i antallet af tilgængelige produkter inden 2023. Dette omfatter tinkturer, topiske produkter, spiselige produkter, vape-olier og meget mere. Virksomhederne arbejder også på at skabe produkter, der kombinerer forskellige cannabinoider, terpener og andre stoffer for at skabe skræddersyede oplevelser for deres kunder.

Jo større produktudvalg der er, jo større er potentialet for vækst i omsætningen i denne branche. Det betyder også, at den årlige omsætning i branchen forventes at stige betydeligt i 2023. De nøjagtige tal er endnu ikke kendt, men det forventes, at branchen vil opleve en betydelig vækst inden 2023.

4. Mere produktinnovation

Efterhånden som CBD-industrien vokser, vil producenterne lancere en række produkter, der opfylder forskellige behov. Fra tinkturer og olier til topiske cremer, kapsler, spiselige stoffer og meget mere – i 2023 vil forbrugerne få adgang til et større udvalg af produkter.

Efterhånden som det juridiske landskab ændrer sig i forskellige lande og stater, vil virksomheder i CBD-industrien forsøge at udvide deres rækkevidde til nye markeder. Det betyder, at forbrugere flere steder vil få adgang til CBD-produkter.

5. Forbedrede bestemmelser

Efterhånden som industrien vokser, vil regeringer verden over sandsynligvis indføre bedre regler for produktion, distribution og salg af CBD-produkter. Dette bør sikre, at forbrugerne har adgang til sikre og effektive produkter.

Forordningerne vil også bidrage til at beskytte forbrugerne mod virksomheder, der fremsætter falske påstande om de produkter, de sælger. Dette skulle bidrage til at skabe et mere gennemsigtigt marked og give lovlige virksomheder mulighed for at trives.

Samlet set vil CBD-industrien sandsynligvis opleve en betydelig vækst frem til 2023. Med større bevidsthed, accept, produktinnovation og bedre lovgivning forventes det, at det globale marked for CBD til den tid vil nå op på en anslået størrelse på 22 milliarder dollars. Dette vil skabe betydelige muligheder for både virksomheder og forbrugere.

Related articles

Recent articles