Pentedrone Research Kemiallinen katsaus

Published:

Pentedroni on substituoitu katinoni, jolla on sidoksia, jotka aiheuttavat samanlaisia, vaikkakaan ei identtisiä, vaikutuksia kuin luonnollinen katinoni ja muut synteettiset katinonivaihtoehdot. Se luo stimulantin kaltaisia vaikutuksia. Pentedronia myydään usein tutkimuskemikaaleina tai laillisina huumeina.

Tämä viesti sisältää pentedronen tutkimuskemiallisen katsauksen, mukaan lukien yleiset tiedot, historia, annostus ja antotapa, muiden käyttäjien arviot ja mahdolliset haittavaikutukset, ja sen tarkoituksena on informoida, ei suositella, potentiaalisia käyttäjiä pentedronen riskeistä ja hyödyistä.

Yleistä tietoa Pentedronesta

Pentedroni (jota kutsutaan yleisesti myös nimellä drone) on suhteellisen uusi synteettisen katinonin tai substituoidun katinonin iteraatio. Sillä on samanlainen kemiallinen rakenne kuin afrikkalaisesta khat-pensaasta luonnossa saatavalla katinonilla, mutta se syntetisoitiin laboratoriossa virkistyskäyttöä varten.

Dronea jaetaan usein jauheena tai kiinteinä kiteinä (jotka käyttäjä usein murskaa jauheeksi tai jättää kokonaisena ennen antamista). Se on usein väriltään luonnonvalkoista tai siinä voi olla keltaista sävyä. Se yhdistetään usein muihin samankaltaisiin aineisiin, ja se voidaan merkitä lannoitteeksi, tutkimuskemikaaliksi tai kylpysuolaksi.

Kuten muutkin substituoidut katinonit, pentedroni voi näkyä tai olla näkymättä huumetestien tuloksissa testityypistä riippuen.

Pentedronen historia

Ensimmäiset raportit Pentedronesta ilmestyivät noin vuonna 2010, kun ainetta havaittiin verkkokaupoissa. Sen todellisesta alkuperästä ja siitä, missä se syntetisoitiin ensimmäisen kerran, tiedetään vain vähän, mutta sen on arveltu alun perin syntetisoituneen samoihin aikoihin kuin samanlaiset, suositut substituoidut katinonit, kuten 2-MMC ja Eutylone. Sitä käytettiin nopeasti laajalti sen amfetamiinin kaltaisten vaikutusten vuoksi, ja sitä on usein sekoitettu muiden yhdisteiden kanssa, jotta siitä saataisiin “kylpysuoloina” tunnettuja muuntohuumeita.

Pentedronista tuli laiton valvottava aine useissa maissa vuosina 2010-2015, kuten Brasiliassa, Kiinassa, Saksassa, Sveitsissä, Tšekissä, Saksassa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Yhdysvalloissa DEA sisällytti Pentedronen nimenomaisesti väliaikaiseen kieltoon vuonna 2014. Kun väliaikainen kielto päättyi, monet osavaltiot antoivat erikseen lainsäädäntöä useiden synteettisten huumeiden luokkien kieltämiseksi, jolloin pentedronin hallussapidosta ja jakelusta tuli joillakin alueilla syytteeseen asetettava teko. Tarkista paikalliset lait, ennen kuin yrität hankkia pentedronea, jotta voit varmistaa, että se on laillinen huume lainkäyttöalueellasi.

Nykyään pentedronea myyvät pääasiassa verkkokauppiaat, mutta sitä voi löytää myös yksittäisistä vähittäismyyjistä käyttäjän sijainnista riippuen.

Annostus ja antaminen

Päihteiden, jopa pentedronen kaltaisten laillisten huumeiden, käyttöön on suhtauduttava varovaisesti ja ymmärrettävä kaikki niihin liittyvät riskit ja hyödyt.

Pentedronin vaikutukset voivat vaihdella seuraavien tekijöiden mukaan:

 • annostelun määrä ja tiheys
 • käyttäjän terveydentila, pituus ja paino
 • käyttäjän aiempi kokemus aineesta
 • samanaikaisesti käytetyt muut aineet, mukaan lukien reseptilääkkeet.
 • antotapa
 • käyttäjän sietokyky tätä tai vastaavia aineita kohtaan.

Kun annat mitä tahansa ainetta, käytä testipakkausta tai -liuskoja varmistaaksesi lääkkeen laillisuuden ja noudata haittojen vähentämiseen liittyviä protokollia, kuten raittiusvalvontaa, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

On suositeltavaa aloittaa aluksi pienellä annoksella ja lisätä annosta, kun tutustut paremmin vaikutuksiin ja siihen, miten kehosi reagoi pentedroniin.

5-10 mg 100 kiloa kohti. ruumiinpainoa kohti on tyypillinen annos annettaessa seuraavilla menetelmillä:

Suun kautta annostelu

Pentedrone voidaan antaa suun kautta usealla eri tavalla: kapselin tai pillerin muodossa, sekoittamalla jauhe juomanesteeseen tai käärimällä aine savukepaperiin ja nielemällä se. Jälkimmäisestä käytetään puhekielessä nimitystä “pommitus” tai “laskuvarjohyppy”.

Nenän täyttäminen

Pentedronea voidaan imeyttää nenään jauheena. Tämä saattaa kestää lyhyemmän ajan ensimmäisen annostelun ja vaikutusten alkamisen välillä kuin muut antotavat. Tämä menetelmä voi aiheuttaa lievän polttavan tunteen, joka häviää muutaman minuutin kuluttua.

Peräpuikon antaminen

Suppositoriona pentedroni voidaan liuottaa nesteeseen tai kapseloida ja asettaa peräsuoleen haluttujen vaikutusten nopeamman alkamisen aikaansaamiseksi. Tämä antotapa ei yleensä muuta aineen vaikutuksia.

Uudelleen annostelu

Pentedronia annetaan usein useina pieninä, peräkkäisinä annoksina vaikutusten keston pidentämiseksi. Kun annostelet lääkettä uudelleen, pyri käyttämään yhtä suuri tai pienempi määrä kuin alkuperäinen annos, kunnes tiedät, miten lääke reagoi elimistössäsi. Negatiivisia sivuvaikutuksia kokevien käyttäjien ei suositella annostelevan uudelleen.

Käyttäjän Pentedrone arvostelut

Tutkimuskemikaaliarvostelut ovat usein itse raportoituja, ja niitä tulisi pitää anekdoottina, ei todisteena tai faktana. Tämän pentedrone-arvostelun tarkoituksena on välittää muiden käyttäjien kokemuksiin perustuvaa tietoa, eikä sitä ole tarkoitettu suositukseksi. Tässä mainitut aikataulut ja vaikutukset ovat likimääräisiä ja perustuvat muiden käyttäjien itse ilmoittamiin kokemuksiin. Pentedronin käyttöä on dokumentoitu vain vähän verrattuna vastaaviin aineisiin, ja käyttäjien tulisi suhtautua tämän aineen virkistyskäyttöön varovaisesti.

Vaikutusten alkaminen

Annostelumenetelmästä riippuen vaikutusten odotetaan alkavan 10-60 minuutissa. Vaikka käyttäjäkertomuksia on vähän, ollaan yleisesti yhtä mieltä siitä, että vaikutukset alkavat vähitellen ja voimistuvat sitten ennen huippuvaikutusten saavuttamista.

Parannettu tarkennus

Käyttäjät raportoivat tyypillisesti kohonneesta keskittymis- ja keskittymiskyvystä pentedronia käytettäessä, kuten muutkin substituoidut katinonit ja stimulantit. Tämä vaikutus voi kestää 1-6 tuntia riippuen antotavasta, annoksen määrästä ja uudelleen annostelun tiheydestä sekä käyttäjän sietokyvystä vastaaville stimulanteille.

Tukahdutettu ruokahalu

Monet käyttäjät raportoivat vähentyneestä ruokahalusta ja toisinaan vaikeuksista syödä pentedronin vaikutuksen alaisena. Tämä vaikutus on väliaikainen ja häviää, kun käyttäjät laskevat. Jotkut käyttäjät kokevat painonpudotusta toistuvan käytön jälkeen jatkuvasti vähentyneen ruokahalun vuoksi.

Tilapäisesti parannettu kognitio

Jotkut käyttäjät raportoivat parantuneesta kyvystä analysoida ajatuksia ja tunteita, lievästä intensiiviseen itsetutkiskeluun ja nopeampaan ajatteluun pentedronin käytön jälkeen.

Euforia

Käyttäjät raportoivat lievästä euforian tunteesta mielessä ja kehossa, ja usein he vertaavat sitä “lämpimään” tai lohdulliseen tunteeseen pentedronen käytön seurauksena. Toiset käyttäjät raportoivat lisääntyneestä empatiakyvystä aineen vaikutusten keston myötä.

Anticlimax

Kokeneet käyttäjät raportoivat usein, että anticlimax tai “comedown”, kun käytetään drone-tutkimuskemikaalia, on lievempi verrattuna vastaaviin tutkimuskemikaaleihin, ja jotkut jopa raportoivat, että he eivät tunne mitään haitallisia vaikutuksia, kun stimuloiva vaikutus häviää. Tulokset voivat vaihdella riippuen annoksesta, tiheydestä ja käyttäjästä. Samankaltaisiin aineisiin liittyy negatiivisia kompensointivaikutuksia, ja niitä voi mahdollisesti esiintyä. Antikliimaksi saattaa alkaa 1-2 tunnin kuluessa aloitusannoksesta, jos uutta annosta ei anneta.

Pentedronen mahdolliset haittavaikutukset

Kuten kaikilla aineilla, myös pentedronella voi olla haittavaikutuksia. Joitakin mahdollisia haittavaikutuksia ovat muun muassa (mutta eivät ainoastaan):

 • Huimaus
 • Kuivuminen
 • Ahdistus ja/tai masennus
 • Hampaiden narskuttelu ja/tai leukojen puristaminen.
 • Hypertensio
 • Hypertermia
 • Vasokonstriktio
 • Vähentynyt ruokahalu
 • Lisääntynyt hikoilu
 • Pahoinvointi ja oksentelu
 • Erektiohäiriöt
 • Lisääntynyt levottomuus
 • Rintakipu
 • Kohtaukset
 • Paranoia
 • Hallusinaatiot
 • Kuolema

Jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia, ota yhteyttä paikalliseen päivystyspoliklinikkaan ja kerro heille itse antamasi pentedronin annos ja annostelutaajuus, jotta vältät reaktiot muiden lääkkeiden kanssa, joita he voivat määrätä lisähaittojen estämiseksi.

Related articles

Recent articles