2-FMA Research Chemical Review

Published:

2-fluormetamfetamin (også kjent som 2-FMA ) er et amfetamin med effekter og kjemisk struktur som ligner på metamfetamin. Det brukes nesten utelukkende som et stimulans for rekreasjons- og forskningskjemikalier og er vanligvis inkludert i en klasse stoffer som kalles designerdrugs eller juridiske highs.

Fortsett å lese for en oversikt over dette forskningskjemikaliet som inneholder informasjon om generell sminke, historie, dosering, administrering, 2-fluormetamfetamin-anmeldelser og potensielle bivirkninger av dette stoffet. Denne informasjonen er ikke ment som en anbefaling; snarere er den ment å gi leserne et omfattende øyeblikksbilde av forskningskjemikaliet.

Generell informasjon om 2-fluormetamfetamin

2-fluormetamfetamin er kjent som et designeramfetamin som er basert på den molekylære strukturen til metamfetamin. Det er kjent for å indusere standard stimulerende effekter og brukes ofte til rekreasjon som et studiehjelpemiddel eller motivasjonsforsterkning. Det er noe mindre kjent sammenlignet med andre amfetaminer og er unikt ved at det ikke aktiverer serotoninreseptorer.

2-FMA selges ofte i pulver- eller krystallform, men kan også vises på nettmarkeder i andre former som pellets, kapsler eller piller.

Det er en stor mulighet for at 2-FMA vil bli oppdaget i en blod-, urin-, hud- eller håranalyse avhengig av brukerens metabolisme og bruksfrekvens, spesielt i paneler som tester for amfetamin.

Historien om 2-FMA

Det er lite dokumentasjon på opprinnelsen til 2-fluormetamfetamin, men det er rapportert å ha dukket opp i nettbaserte forskningskjemiske distribusjonskanaler så tidlig som i 2007. Det er nært knyttet til andre kjemikalier som 2-FA, 4-FA, 3-FMA og 4-FMA. Det regnes som en analog til metamfetamin, noe som betyr at det deler en lignende molekylær struktur og skaper sammenlignbare effekter hos mennesker. Det er også ofte sammenlignet med merkenavn reseptbelagte legemidler som Adderall, Dexedrine, og oftest Vyvanse.

2-FMA regnes som et kontrollert stoff i mange land, inkludert Canada, Kina, Tyskland, New Zealand, Sveits, Tyrkia, Storbritannia og Ukraina. Det er fortsatt teknisk lovlig i USA, men på grunn av det nære forholdet til metamfetamin kan det falle inn under en av de mange paraplylovene som er vedtatt av forskjellige stater. Besittelse og salg av 2-FMA er også potensielt ulovlig under Federal Analogue Act, selv om denne loven ofte tar hensyn til forskningskjemikalier og kjemikalier som ikke er merket for konsum.

2-fluormetamfetamin distribueres online så vel som offline via individuelle leverandører. Det anbefales at brukere undersøker lovligheten av 2-FMA innenfor deres lokale jurisdiksjon for å sikre at 2-FMA-forskningskjemikaliet anses som et lovlig stoff i deres region.

Dosering og administrasjon

Rusbruk, selv med lovlige rusmidler som 2-FMA, bør tilnærmes forsiktig med en forståelse av alle risikoer og fordeler involvert. Noen av de potensielle negative bivirkningene av 2-FMA finner du på slutten av denne artikkelen.

Effektene av 2-FMA kan variere basert på:

 • doseringsmengde og frekvens
 • brukerens helse, høyde og vekt
 • brukerens tidligere erfaring med stoffet
 • tilleggsstoffer som brukes samtidig, inkludert reseptbelagte medisiner
 • administrasjonsmåten
 • brukerens toleranse for dette eller lignende stoffer

Når du administrerer et stoff, bruk et testsett eller -strimler for å sikre legitimiteten til stoffet og følg skadereduksjonsprotokoller som nøkternt tilsyn for det beste resultatet.

Det anbefales å starte med en liten dose først og deretter øke dosen etter hvert som du blir mer kjent med effektene og måten kroppen din reagerer på 2-FMA.

10-20 mg per 100 lbs. kroppsvekt er en typisk dose for administrering via følgende metoder:

Muntlig administrasjon

2-fluormetamfetamin kan administreres oralt i kapsel- eller pilleform, blandes med en drikkevæske, svelges i krystallform eller inntas ved å pakke pulver inn i et lag med silke- eller sigarettpapir.

Nasal insufflasjon

2-FMA kan insuffleres nasalt eller snøftes. Denne metoden resulterer ofte i en raskere innsettende effekt og sies å indusere midlertidige anfall av ukontrollerbare skjelvinger og feberaktig svette, men disse effektene rapporteres å avta i løpet av noen få minutter.

Fordamping

Som andre amfetaminer kan 2-fluormetamfetamin oppløses i en fordampende væske og inhaleres ved hjelp av en fordamper eller røykes i pipe. Denne metoden medfører en økt risiko for fare da den endrer den kjemiske sammensetningen av stoffet.

Redoserer

Noen brukere administrerer påfølgende doser for å motvirke eller forhindre at effektene avtar som et middel til å forlenge den høye fra 2-FMA. Dette stoffet kan indusere en intens trang til å gjendosere (som andre amfetaminer), og denne bivirkningen bør vurderes når du vurderer ytterligere doser. Ved omdosering, sikte på å bruke en tilsvarende eller mindre mengde enn startdosen til du vet hvordan stoffet reagerer i systemet ditt.

Bruker 2-FMA-anmeldelser

Forskningskjemiske anmeldelser er ofte selvrapporterte og bør tas anekdotisk, ikke som bevis eller fakta. Tidslinjene og effektene som er nevnt her er en tilnærming basert på den selvrapporterte opplevelsen til andre brukere.

Utbruddet av effekter

Brukere kan forvente å begynne å føle effekten av 2-fluormetamfetamin innen 30-60 minutter, avhengig av dosering og administreringsmåte. 2-FMA er rapportert å vare mellom 4-8 timer fra starten. Brukere rapporterer vanligvis en gradvis begynnelse, selv om administrering via neseinnblåsing kan resultere i en raskere start og en rush-lignende følelse.

Forbedret humør

Mange brukere rapporterer om et midlertidig forhøyet humør og mer behagelig oppførsel mens de er under påvirkning av 2-FMA. Dette kan igjen resultere i økt sosialitet og disinhibition. Denne effekten kan reversere i høye doser, noe som får brukerne til å føle ubehag og uro i stedet.

Økt produktivitet

En av hovedfordelene som brukere konsekvent rapporterer mens de bruker 2-fluormetamfetamin er forbedret fokus og motivasjon til å fullføre oppgaver. Dette er grunnen til at det ofte sammenlignes med Vyvanse, Adderall og andre “studiemedisiner”.

Økt libido

Mange brukere rapporterer at de opplever en økning i sexlysten som følge av administrering av 2-FMA. Brukere kan føle et økt ønske om seksuell kontakt eller ha en økning i seksuelle tanker og følelser etter innledende og påfølgende doser.

Energi Boost

En mild økning i energi og undertrykt ønske om å hvile er en annen vanlig opplevelse ved bruk av 2-FMA. Brukere rapporterer ofte at de føler seg mer våkne, våkne og oppfrisket. Dette kan føre til søvnvansker både under og etter varigheten av stoffets virkning.

Eufori

Brukere rapporterer at de opplever en følelse av eufori som er mer mild sammenlignet med andre amfetaminer, noe som reduserer sannsynligheten for distraksjoner og konsentrasjonsvansker. Denne effekten er bare rapportert i lette til moderate doser, ettersom høyere doser ser ut til å dramatisk øke de euforiske effektene og forårsake konsentrasjonsvansker.

Antiklimaks

I følge brukernes selvrapporterte 2-FMA-anmeldelser er utligningen av effekter skånsom sammenlignet med andre amfetaminer og sentralstimulerende midler i typiske doser. Lett irritabilitet, søvnløshet, døsighet og dårlig humør kan oppleves som et resultat av høye doser, avhengig av brukeren.

Potensielle bivirkninger av 2-FMA

Som med alle stoffer, er det potensielle bivirkninger av 2-FMA. Noen av de potensielle bivirkningene inkluderer (men er ikke begrenset til):

 • Feber
 • Svimmelhet
 • Overdreven kløe
 • Redusert appetitt og potensielt vekttap
 • Tanngnissing og/eller kjevebiting
 • Svette
 • Agitasjon og aggresjon
 • Lavt humør
 • Søvnløshet og uregelmessig søvnmønster
 • Hypertensjon
 • Anfall
 • Paranoia
 • Hallusinasjoner
 • Død

Hvis du opplever alvorlige negative effekter, kontakt din lokale legevakt og la dem få vite doseringen og hyppigheten av 2-FMA som du selv har administrert for å forhindre reaksjoner med andre legemidler de kan foreskrive for å forhindre ytterligere skade.

Related articles

Recent articles