1B-LSD gjennomgang

Published:

Psykedeliske stoffer har eksistert i tusenvis av år, men moderne vitenskap fortsetter å skape nye forbindelser som tiltrekker seg de som søker å utforske endrede bevissthetstilstander. En slik forbindelse er 1B-LSD, en relativt ny psykedelisk som vinner innpass blant psykonauter. I denne artikkelen dykker vi inn i 1B-LSDs verden, og utforsker historien, doseringen, administreringsmetoder, effekter og potensielle bivirkninger.

Generell informasjon om 1B-LSD

Vi starter denne forskningskjemiske gjennomgangen med generell informasjon om dette stoffet. 1B-LSD , eller 1-butanoyl-lysergsyredietylamid, er et syntetisk psykedelisk stoff i lysergamidfamilien. Den er kjemisk lik LSD, men med en litt modifisert struktur. Denne forbindelsen er utviklet som et alternativ til tradisjonell LSD og har fått et rykte for sine unike og distinkte effekter.

Mens 1B-LSD fortsatt er relativt ny, har den allerede generert en sterk tilhengerskare blant psykonauter. Mange brukere setter pris på dens angivelig mildere og mer håndterbare effekter sammenlignet med tradisjonell LSD, noe som gjør den til et tiltalende valg for de som ønsker å dyppe tærne inn i psykedelikaens verden.

Historien om 1B-LSD

Historien til 1B-LSD- forskningskjemikaliet er relativt kort. I august 2016 dukket det først opp i det elektroniske forskningskjemiske markedet. Dens opprinnelse er fortsatt et mysterium siden vi ikke har akademisk litteratur før den dukket opp i det kjemiske forskningsmarkedet. Imidlertid var det en DEA-rapport fra 1988 som forutså potensiell bruk av 1-alkylerte lysergamidderivater som en metode for å omgå lover om kontrollerte stoffer som forbyr LSD. Og det er akkurat det som skjedde med 1B-LSD, så det ser ut til at denne spådommen var nøyaktig.

I mange land er 1B-LSD- forskningskjemikaliet fortsatt i et juridisk grått område, oppsøkt av enkeltpersoner på jakt etter juridiske topper. Noen land har planlagt stoffet som et kontrollert stoff. Disse inkluderer Tyskland, Japan, Sveits og Storbritannia. I USA og Østerrike er det ikke teknisk ulovlig, men brukere eller distributører kan fortsatt bli straffeforfulgt. Så for alle brukere som søker lovlige rusmidler, sørg for at du sjekker lokale lover og forskrifter.

Dosering og administrasjon

Doseringen og administreringen av 1B-LSD varierer avhengig av ønsket intensitet av opplevelsen og den enkeltes preferanser. De vanligste administrasjonsmetodene inkluderer oral inntak, neseinnblåsing, fordamping og suppositorium. Merk at doseringsenheter for dette stoffet måles i mikrogram, ikke milligram. Vanligvis varierer doser fra 15 til 300 µg.

Muntlig administrasjon

En metode for å ta 1B-LSD er gjennom oralt svelging, vanligvis som et blotterpapir eller flytende løsning. En standard startdose varierer fra 50 til 100 mikrogram, selv om mer erfarne brukere kan velge høyere doser.

Nasal insufflasjon

Brukere kan også insufflere eller snøfte 1B-LSD-forskningskjemikaliet, men denne metoden er mindre vanlig. Brukere rapporterer en raskere innsettende effekt med denne metoden, noe som kan føre til økte bivirkninger og kortere varighet.

Fordamping

En annen administrasjonsmåte er fordamping, hvor 1B-LSD varmes opp og inhaleres som en damp. Denne metoden er også mindre vanlig og krever en mer presis dosering på grunn av den raske virkningen. Brukere bør utvise forsiktighet når de fordamper 1B-LSD, da det kan være utfordrende å kontrollere intensiteten.

Redoserer

Gjendosering med 1B-LSD anbefales generelt ikke, da det øker risikoen for uønskede bivirkninger og reduserer den generelle opplevelsen. Brukere bør vente minst flere dager eller uker mellom turene for å tillate riktig integrering og refleksjon.

Bruker 1B-LSD anmeldelser

1B-LSD-brukere rapporterer ofte om en rekke effekter, inkludert endringer i persepsjon, bilder og følelser. Vær oppmerksom på at enhver 1B-LSD-anmeldelse for nettbrukere er subjektiv, så de kan ikke forutsi opplevelsen til andre individer.

Utbruddet av effekter

Effekten inntrer vanligvis innen 20 til 60 minutter etter inntak, avhengig av administrasjonsmåten.

Visuell endring

I følge brukeranmeldelser er en bemerkelsesverdig effekt av 1B-LSD visuell endring. Brukere beskriver å se levende farger, intrikate mønstre og geometriske former. Disse er fascinerende, stimulerende og fryktinngytende. De kan se ut som forbedringer av brukerens eksisterende miljø eller som helt nye opplevelser fra sinnets øye. Intensiteten til disse visuelle endringene varierer avhengig av dosen. 1B-LSD-forskningskjemikalien kan forårsake fargeskifting, sporing, forvrengninger og oppskjæring av landskap.

Emosjonell forbedring

En annen vanlig rapportert effekt av 1B-LSD er emosjonell forbedring. Brukere beskriver ofte å føle en dyp følelse av empati og følelsesmessig åpenhet mens de er under påvirkning av stoffet. Denne følelsesmessige forbedringen kan føre til økt bånd med andre og introspektive øyeblikk som hjelper folk å forstå følelsene deres bedre. Mange brukere rapporterer også følelser av kjærlighet, medfølelse og tilknytning til naturen og universet, noe som kan bidra til en dyp følelse av velvære og personlig vekst. For noen er dette aspektet av 1B-LSD-opplevelsen terapeutisk og gir verdifull innsikt i deres følelsesmessige landskap.

Fysisk eufori

Fysisk eufori er en annen effekt ofte sitert i brukeranmeldelser av 1B-LSD. Brukere beskriver opplevelser av nytelse og avslapning i hele kroppen, og noen sammenligner følelsen med en mild, varm omfavnelse. Denne fysiske euforien kan være ledsaget av en følelse av letthet, noe som får brukerne til å føle at de flyter eller beveger seg uten problemer. For noen manifesterer denne følelsen seg også som bølger av nytelse som ser ut til å stråle innenfra, og bidrar til den generelle nytelsen av 1B-LSD-opplevelsen. Den fysiske euforien som oppleves mens du bruker 1B-LSD kan være spesielt fristende for de som søker en mer sensuell, kroppsfokusert psykedelisk reise.

Antiklimaks (“Comedown”)

Nedturen fra 1B-LSD er vanligvis gradvis og skånsom, med de fleste brukere som rapporterer en retur til baseline innen 8 til 12 timer. Brukere kan føle seg fysisk og mentalt slitne etter opplevelsen, men bør gå tilbake til normal funksjon innen en dag eller to.

Potensielle bivirkninger av 1B-LSD

Som alle psykedeliske stoffer, har forskningskjemikaliet 1B-LSD potensialet for bivirkninger. Mens mange brukere rapporterer positive erfaringer, er det viktig å være klar over de mulige risikoene og bruke stoffet på en ansvarlig måte.

  • Kvalme og gastrointestinalt ubehag
  • Økt hjertefrekvens og blodtrykk
  • Angst og panikkanfall
  • Paranoia og vrangforestillinger
  • Konsentrasjonsvansker og hukommelsessvikt
  • Søvnløshet og rastløshet
  • Utvidede pupiller og økt lysfølsomhet
  • Muskelspenninger og skjelvinger
  • Dehydrering og munntørrhet
  • HPPD (Hallucinogen Persisting Perception Disorder) er en sjelden, men mulig bivirkning der brukere opplever synsforstyrrelser etter at stoffet er blitt borte.

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger, ring nødetatene og søk legehjelp. Som alltid er sikkerheten din den viktigste faktoren. Det er best å ha en pålitelig venn i nærheten hvis du prøver å ta nye stoffer, og husk å praktisere skadereduksjonsstrategier for en tryggest mulig opplevelse.

Related articles

Recent articles