MXIPR granskning

Published:

Är du nyfiken på den senaste forskningskemikalien på marknaden? Titta inte längre än MXIPR, en ny dissociativ substans som gör vågor i den underjordiska drogscenen. I den här artikeln ska vi titta närmare på MXIPR, inklusive dess historia, rekommenderade doser, potentiella biverkningar med mera.

Allmän information om MXIPR

MXIPR, eller 3-MeO-2′-oxo-PCPr, är en relativt ny dissociativ forskningskemikalie i arylcyklohexylaminklassen. Om du inte känner till det är arylcyklohexylaminer en klass av kemiska föreningar med psykoaktiva effekter. Även om forskarna ännu inte har studerat den ingående på människor har de första rapporterna en historia att berätta. De föreslår att MXIPR kan ha en liknande verkningsmekanism som andra dissociativa substanser som ketamin. Forskningskemikalien MXIPR ger upphov till livliga hallucinationer, känslor av distansering och förlust av självkänsla. Vi kommer att gå igenom dessa effekter på djupet senare i denna granskning av forskningskemikalier.

MXIPR:s historia

Varifrån kommer MXIPR? Låt oss börja vår MXIPR-granskning med lite historia. Enligt tillgänglig information skapades MXIPR först i slutet av 2010-talet. Forskargruppen letade efter nya dissociativa ämnen med potentiella medicinska tillämpningar. Även om medicinska sammanslutningar inte har godkänt den för medicinsk användning, har fritidsdroganvändare skapat en hel del anhängare för forskningskemikalien MXIPR. Deltagare som sökte efter legal highs hittade troligen denna forskningskemikalie och försökte med den som ett alternativ till ketamin eller en liknande substans.

Dosering och administrering

Var medveten om att MXIPR är en mycket potent substans. Den rekommenderade dosen varierar beroende på hur du administrerar den. Användare kan ta MXIPR oralt, nasalt, genom förångning eller som ett suppositorium. Effekternas början och varaktighet skiljer sig åt beroende på administreringen.

Oral administrering

Oral administrering är en av de vanligaste metoderna för att ta MXIPR, även om det kan vara den svåraste att dosera exakt. Användarna blandar antingen substansen med en vätska eller placerar den i kapslar eller tabletter och sväljer dem.

Nasal inblåsning

Nasal insufflation, även känd som sniffning, är en annan standardmetod för att ta MXIPR. Användarna krossar substansen till ett fint pulver och sniffar den genom näsborrarna. Det är en snabbverkande metod, och användarna känner normalt effekterna av MXIPR på bara några minuter. Effekterna är också mer intensiva än vid oral administrering, eftersom substansen absorberas direkt genom nässlemhinnorna.

Förångning

Förångning innebär att läkemedlet värms upp till en temperatur som gör det till en ånga. Då kan användaren inhalera den med hjälp av en förångare eller liknande. Denna metod är känd för sin snabba effekt, och användarna brukar känna effekten av MXIPR inom några minuter efter att de har inhalerat ångan. Förångning möjliggör också en mer exakt doseringsmetod än nasal insufflation; effekterna är vanligtvis starkare än vid oral administrering.

Omdosering

Överdosering och utveckling av tolerans och beroende är bara två av riskerna med att dosera om MXIPR. Du måste vänta tills effekterna av den första dosen har klingat av helt innan du doserar om och börjar med en lägre mängd för den andra dosen.

Användarens MXIPR Recensioner

Användarnas recensioner kan variera i ton och innehåll. Vissa användare rapporterar om positiva erfarenheter, medan andra har dåliga erfarenheter. Recensioner ger också information om hur användarna tar läkemedlet, hur effekterna börjar, hur länge de varar och vilka biverkningar de har. Ta användarrecensioner med en nypa salt eftersom de är subjektiva upplevelser. De representerar inte allas erfarenheter av ämnet.

Början av effekterna

Många användare rapporterar att MXIPR-effekterna börjar uppträda relativt snabbt, och vissa användare känner de första effekterna inom 5-10 minuter efter intag. De första effekterna kännetecknas av en känsla av desorientering samt visuella och auditiva hallucinationer. När effekterna av MXIPR intensifieras kan användarna uppleva andra effekter som anges nedan.

Hallucinationer

Intensiva hallucinationer är en viktig kognitiv effekt av forskningskemikalien MXIPR. Dessa hallucinationer kan vara visuella och auditiva och sträcka sig från milda förvrängningar av uppfattningen till fullständiga levande, uppslukande upplevelser.

Visuella hallucinationer som produceras av MXIPR kan innefatta upplevelser av levande färger, mönster och geometriska former. Dessa hallucinationer kan vara statiska eller dynamiska och kan förändras snabbt som svar på yttre stimuli eller användarens tankar och känslor. Hörselhallucinationer innebär å andra sidan att man “hör” ljud och röster som egentligen inte är närvarande.

Euphoria

MXIPR rapporteras ge en känsla av eufori hos vissa användare. Användarna kan uppleva denna känsla som en ström av positiva känslor eller en känsla av att vara befriad från negativa eller obehagliga känslor. Det är särskilt uttalat i början av MXIPR-upplevelsen, när substansen börjar verka.

Dissociation

Dissociation är en av de främsta effekterna av MXIPR. Användarna känner sig avskilda från verkligheten och har förlorat sin självkänsla. Detta kan skapa en känsla av desorientering och förvirring. Dissociation varierar från mild till allvarlig. Vissa användare upplever till exempel bara en lätt dissociation, medan andra har djupa och chockerande upplevelser av att de är avskilda från verkligheten. Användare som upplever allvarlig dissociation kan ha svårt att röra sig eller kommunicera.

Anticlimax (“Comedown”)

När effekterna av MXIPR börjar avta kan användarna uppleva en antiklimax eller “nedgång”. Det kan handla om depression, ångest och fysiskt obehag. Det är viktigt att notera att MXIPR kan vara mycket beroendeframkallande och kan leda till långsiktiga psykologiska effekter.

Potentiella biverkningar av MXIPR

Denna forskningskemikalie kan ha en rad potentiella biverkningar, främst om den används i höga doser eller under en längre tid. Här är en lista över några av de möjliga biverkningarna av MXIPR:

  • Illamående och kräkningar: Många användare känner sig illamående och kan till och med få kräkningar efter att ha använt MXIPR.
  • Huvudvärk: Vissa användare kan uppleva mild eller svår huvudvärk som en biverkning av att använda MXIPR.
  • Ökad hjärtfrekvens: En ökning av hjärtfrekvensen kan vara farlig, särskilt för användare med redan existerande hjärtproblem.
  • Förlust av koordination: Vissa användare kan uppleva en förlust av koordination, vilket gör det svårt att röra sig eller kontrollera sin kropp.
  • Psykos: MXIPR kan orsaka psykotiska episoder. Detta kan inkludera vanföreställningar, paranoia och hallucinationer.
  • Anfall: I sällsynta fall kan MXIPR orsaka kramper, som kan vara potentiellt livshotande.
  • Beroende: MXIPR kan vara starkt beroendeframkallande och kan leda till långsiktiga psykologiska effekter.

Som alltid ska du använda droger på ett ansvarsfullt sätt och prioritera din hälsa och säkerhet. På många platser är MXIPR olagligt och finns inte med på någon läkarförenings lista över lagliga droger. Därför är det svårare att få tag på och använda detta läkemedel på ett säkert sätt. Var ytterst försiktig om du försöker använda MXIPR.

Related articles

Recent articles