Hur man konsumerar CBD-blomma

Published:

CBD-blomma är ett av de mest populära sätten att njuta av cannabis! När allt kommer omkring erbjuder det potentiella fördelar som alla som söker lindring och välbefinnande kan uppskatta. Dessutom gör dess juridiska status att den är lätt att få tag på på de flesta ställen.

CBD-blomma ger subtila effekter men gör det enkelt att få hälsofördelarna med cannabis utan den höga euforin av marijuana.

Det kommer vanligtvis från kvinnliga Sativa-växter och innehåller höga halter av Cannabidiol. Denna förening ger inte berusande effekter, vilket gör CBD-blomman idealisk för dem som vill vara kreativa och energiska under dagen.

Men hur tar man CBD på bästa sätt? På vilka sätt kan det konsumeras? Och vilka är de enklaste sätten att njuta av den?

Bra frågor som till skillnad från CBD topicals och vape vagnar, det finns mer än bara ett sätt att konsumera CBD-blomma! Vi inbjuder dig att följa med oss nedan när vi täcker fem sätt att ta in CBD, låt oss komma igång, ska vi?

Gör ätbara livsmedel

Visste du att du kan lägga till CBD-blomma i livsmedel och recept?

Visst är det spännande? Det är det verkligen! De flesta gånger infunderar människor CBD-blomma i feta livsmedel, som kakor och brownies, eftersom dessa gör att kroppen kan absorbera föreningen mest effektivt. För att göra CBD-ätbara produkter, ersätt mängden smör som receptet kräver med tre fjärdedelar CBD-olja. Så om det krävs en kopp smör, bör du bara tillsätta tre fjärdedelar av en kopp CBD-olja.

Gör CBD-olja

Det här låter mer skrämmande än vad det egentligen är.

För att göra CBD-olja är allt du behöver tid och vägledning.

Det första steget i processen är att dekarboxylera hampablomman, under vilken du måste värma blomman till en temperatur som är tillräckligt hög för att aktivera CBD. Annars kommer du inte att få hela utbudet av potentiella och lovande terapeutiska fördelar som Cannabidiol har att erbjuda.

För att värma upp knoppen kan du mala blomman, sprida den på ett bakplåt och baka den i ugnen i en halvtimme vid tvåhundra grader. Sedan blandar du den uppvärmda blomman med oliv- eller kokosolja (undvik hampafröolja på grund av dess låga värmetolerans) och låter den koka på låg värme i fem timmar medan du håller ett regelbundet öga på den för att se till att oljan inte brinner. När denna tid har gått och oljan svalnar, ta bort allt växtmaterial med en sil och lägg det i en lufttät burk så att den är redo när du vill vape eller laga mat med den.

Pipa eller Bong

Om du redan har en till hands eller har pengar att köpa en, är en pipa eller bong ett utmärkt sätt att njuta av CBD-blomman och den klassiska smaken som vi alla älskar och känner till. Dessutom kan du bara packa den och tända eld på den istället för att mala och rulla upp den först. Tänk dock på att ju större bong desto hårdare träffar kommer att ges den större mängden rök som dess kammare rymmer , så tänk på detta när du köper en ny bit.

Vape med torra örtkryddor

De flesta känner till vapes som låter dig vape tobak men inte många är medvetna om att det finns de som låter dig vape CBD-blomma också. Om leder och rör eller bongar inte är din stil, är ett vape-batteri för torra örter troligen det du letar efter! Diskret och lätt att bära, packa helt enkelt en torr ört vape med så mycket CBD-blomma som du vill, och tryck sedan på knappen när enheten värmer upp den till en ånga för ditt toking nöje och njutning!

Skarvar och förvalsar

Av alla sätt att konsumera CBD-blomma är leder och förrullar lätt de mest populära och bekväma.

Med en joint rullad från CBD-blomman i handen är det bara att tända den som du skulle göra med en traditionell joint eller blunt och låta knoppen göra sin magi! Detta är ett av de enklaste sätten att röka CBD-blomma och det billigaste också eftersom du inte behöver investera i en skål eller bong, som kan vara ganska dyra i lokala rökbutiker! Om du är osäker på hur du rullar leder, skaffa en rulle, titta på en handledning eller bara köpa CBD-förrullar som kommer redo att toke!

Avslutande tankar om konsumtion av CBD-blomma

CBD-blomman gör livet bättre för otaliga människor och kommer sannolikt att göra det för dig också!

Från de många sätten att konsumera det till dess potentiella terapeutiska fördelar, som inkluderar lättad ångest, mer kreativitet och bättre nätter med kvalitetsvila, är CBD-blomma en lovande lösning på livets kurvor.

Tänk på sätten att använda CBD-blomma ovan för att välja det du tycker är bäst för dig, och för den bästa upplevelsen, ta aldrig CBD-blomma med alkohol eller kronisk medicinering eftersom detta kan orsaka trötthet, yrsel och trötthet; kontakta alltid en läkare innan du introducerar nya föreningar i kroppen.

Related articles

Recent articles