4-CL-PVP arvostelu

Published:

Jos olet seurannut tutkimuskemikaaleja, olet ehkä kuullut 4-CL-PVP:stä. Tämä kemiallinen yhdiste, joka tunnetaan myös nimellä 4-Chloro-alpha-PVP, kuuluu katinoniperheeseen. Käyttäjät arvostavat sen stimuloivia vaikutuksia, joita kuvaamme yksityiskohtaisesti alla. Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin 4-CL-PVP:n historiaa, annostusta, vaikutuksia ja mahdollisia sivuvaikutuksia.

Yleistä tietoa 4-CL-PVP:stä

Aloitamme 4-CL-PVP-arvostelun yleistiedoilla tästä aineesta. Tutkimuskemikaali 4-CL-PVP on synteettinen katinoni (khat-kasvissa esiintyvä stimuloiva kemikaali). Se tunnetaan myös nimellä PVP tai 4-CL. Kemiallinen rakenne on samankaltainen kuin alfa-PVP, joka on tunnettu tutkimuskemikaali. Kuten muutkin katinonihuumeet, 4-CL-PVP on stimulantti, ja se voi aiheuttaa euforian, lisääntyneen energian ja lisääntyneen sosiaalisuuden tunteita.

4-CL-PVP:n historia

Seuraavaksi tutkimuskemikaalien tarkastelussa käsittelemme tämän yhdisteen suhteellisen lyhyttä historiaa. PVP-tutkimuskemikaali on uusi verrattuna moniin muihin tutkimuskemikaaleihin. 2010-luvun alussa se alkoi olla suosittu virkistyshuume. Todennäköisesti sitä myytiin ensimmäisen kerran verkossa yhteisöissä, jotka mainostivat laillisia huumeita. Ei kestänyt kauan, ennen kuin siitä tuli suosittu korvike muille katinoni-aineille, jotka eivät enää olleet laillisia huumeita. Kanadassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Saksassa tämä lääke on valvottu aine. Nykyään se on edelleen laajalle levinnyt tutkijoiden ja virkistyskäyttäjien keskuudessa.

Annostus ja antaminen

4-CL-tutkimuskemikaalin annostelussa on otettava huomioon useita antotapoja. Alla on jaottelu yleisimmistä antoreiteistä.

Suun kautta annostelu

Tämä on yleisin tapa ottaa 4-CL-PVP:tä. Se otetaan yleensä kapselimuodossa, ja sen vaikutus voi kestää 15 minuutista tuntiin. Vaikutukset voivat kestää jopa 4-6 tuntia.

Nenän täyttäminen

Jotkut käyttäjät suosivat 4-CL-PVP:n nuuskaamista vaikutusten nopeamman alkamisen vuoksi. Nenän täyttämisen vaikutukset tuntuvat muutamassa minuutissa. Ne eivät kuitenkaan välttämättä kestä yhtä kauan kuin suun kautta annettavat lääkkeet. Lisäksi jotkut käyttäjät eivät pidä tästä menetelmästä, koska se voi vahingoittaa nenäkäytäviä ja aiheuttaa epämiellyttävää tippumista kurkun takaosaan.

Höyrystyminen

Jotkut käyttäjät höyrystävät 4-CL-PVP:tä höyrystimellä tai sähkösavukkeella. Tämä menetelmä saa käyttäjät tuntemaan vaikutukset hyvin nopeasti. Lisäksi se voi olla tehokkaampi kuin muut antotavat.

Suppositorio

Vaikka se ei ole yleinen antotapa, jotkut käyttäjät kertovat käyttävänsä PVP-tutkimuskemikaalia peräpuikon muodossa. Tämä menetelmä voi tarjota voimakkaamman huuman, mutta myös lisätä sivuvaikutusten riskiä.

Uudelleen annostelu

Jotkut käyttäjät voivat annostella uudelleen koko päivän ajan säilyttääkseen halutut vaikutukset. Uudelleen annostelu lisää kuitenkin haittavaikutusten riskiä ja voi johtaa toleranssiin ja riippuvuuteen. Turvallisuuden vuoksi on parasta olla ottamatta uudelleen annostelua.

Käyttäjän 4-CL-PVP arvostelut

Kun luet käyttäjätarinoita verkossa, punnitse niitä huolellisesti, sillä ne ovat täysin subjektiivisia. Tästä huolimatta monet 4-CL-PVP:n käyttäjät raportoivat tuntevansa energian ja euforian nousun pian lääkkeen ottamisen jälkeen. He kuvaavat tuntevansa itsensä sosiaalisemmiksi, puheliammiksi ja ulospäin suuntautuneemmiksi. Jotkut käyttäjät raportoivat tuntevansa olonsa motivoituneemmaksi ja keskittyneemmäksi, minkä vuoksi se on suosittu valinta opiskelijoiden ja ammattilaisten keskuudessa.

Vaikutusten alkaminen

Vaikutusten alkaminen voi vaihdella antotavan mukaan. Suun kautta otettuna vaikutukset voivat kestää 15 minuutista tuntiin. Nuuskaamalla vaikutukset tuntuvat muutamassa minuutissa. Höyrystämisen vaikutukset tuntuvat lähes välittömästi.

Stimulaatio

4-CL-PVP:n tärkein vaikutus on sen stimuloiva vaikutus. Käyttäjät raportoivat tuntevansa olonsa erittäin energiseksi tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. He ovat myös puheliaampia ja ystävällisempiä. Se voi olla hyödyllinen niille, joiden on pysyttävä hereillä ja valppaana pitkiä aikoja.

Muut myönteiset vaikutukset

Sen stimuloivien ominaisuuksien lisäksi jotkut käyttäjät välittävät 4-CL-tutkimuskemikaalin muita vaikutuksia. Jotkut tuntevat olonsa itsevarmemmaksi ja vähemmän ahdistuneeksi, joten se sopii hyvin sosiaalisesta ahdistuksesta kärsiville. Toiset ovat kertoneet tuntevansa olonsa luovemmaksi ja inspiroituneemmaksi, mikä voi olla hyödyllistä taiteilijoille tai kirjailijoille. Nämä vaikutukset ovat kuitenkin satunnaisia, eikä niitä ole tuettu tieteellisellä tutkimuksella.

Anticlimax (”Comedown”)

Kuten monien stimulanttien kohdalla, 4-CL-PVP:n vaikutusten loputtua käyttäjät voivat kokea ”antikliimaksia” tai ”comedownia”. Tämän vaiheen aikana käyttäjät tuntevat itsensä väsyneiksi, ärtyneiksi ja jopa masentuneiksi. Jotkut käyttäjät saavat päänsärkyä tai muita fyysisiä epämukavuuksia. Pysy nesteytettynä ja lepää runsaasti tämän vaiheen aikana, jotta voit minimoida ahdistuksen.

4-CL-PVP:n mahdolliset haittavaikutukset

Kyllä, 4-CL-PVP voi antaa käyttäjille useita hyödyllisiä vaikutuksia. Siihen liittyy kuitenkin myös erilaisia mahdollisia sivuvaikutuksia, kuten monien lääkkeiden kohdalla on odotettavissa. Joitakin yleisimpiä käyttäjien raportoimia haittavaikutuksia ovat seuraavat:

  • Kohonnut syke ja verenpaine
  • Ahdistus ja vainoharhaisuus
  • Unettomuus
  • Pahoinvointi ja oksentelu
  • Päänsärky
  • Huimaus ja pyörrytys
  • Ruokahaluttomuus
  • Hampaiden narskuttelu tai leukojen puristaminen

4-CL-PVP:n käytön pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta hyvin. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että katinoni aineilla on neurotoksisia vaikutuksia ja että ne johtavat ajan myötä riippuvuuteen ja riippuvuuteen. Koska farmakologia ja myrkyllisyys ovat suurelta osin mysteeri, käyttäjien on oltava erittäin varovaisia käyttäessään 4-CL-PVP:tä. Noudata haittojen vähentämiskäytäntöjä, kuten annosten mittaamista, huumeiden puhtausasteen ymmärtämistä, sitä, ettet aja huumeiden vaikutuksen alaisena, ja sitä, että luotettava ystävä on lähellä.

Related articles

Recent articles