A-D2PV arvostelu

Published:

Suunnitteluhuumeiden maailmassa A-D2PV on nousemassa synteettiseksi stimulantiksi, joka tunnetaan energisoivista ja euforisoivista vaikutuksistaan. Tässä artikkelissa tarjoamme täydellisen katsauksen A-D2PV: stä, mukaan lukien sen historia, annostus, antotavat, käyttäjien arvostelut, vaikutukset ja mahdolliset haittavaikutukset. Lue lisää A-D2PV:stä ja kaikesta, mitä tiedämme sen mahdollisista vaikutuksista kehoon.

Yleistä tietoa A-D2PV:stä

Aloitetaanpa tutkimuskemikaalien tarkastelu yleistiedoilla tästä lääkkeestä. A-D2PV eli alfa-dihydrofenyyliasetyyli-L-prolylglysiiniamidi on katinoniperheeseen kuuluva design-huume. Selvennykseksi: katinoni on khat-kasvin luonnollinen stimulantti. A-D2PV-tutkimuskemikaalista tuli hiljattain suosittu sen euforisoivien ominaisuuksien ansiosta. A-D2PV:n käyttö on kuitenkin monissa maissa laitonta, ja sillä voi olla vakavia sivuvaikutuksia, jos sitä käytetään väärin, joten siihen on suhtauduttava varovaisesti.

A-D2PV:n historia

Seuraavaksi tässä A-D2PV-arvostelussa käsittelemme historiaa. Tämä lääke luotiin aivan äskettäin, vuonna 2020. Sitä ei kuitenkaan ole markkinoitu lääkkeenä, ja se tunnetaan vain design-huumeena. Lainvalvontaviranomaisia huolestuttaa se, että se on markkinoilla, vaikka sen riskeistä on saatavilla niin vähän tietoa. Lisäksi huume on peräisin “flakasta”, joka tunnetaan myös nimellä a-PVP, joka voi aiheuttaa hallusinaatioita ja väkivaltaisia toimia. Näiden kahden lääkkeen välinen suhde on aiheuttanut sen, että A-D2PV on luokiteltu vaaralliseksi.

Tästä huolimatta A-D2PV on saatavilla käyttäjille, jotka etsivät laillisia huumeita. Tutkimuskemikaalina se on laillista monissa maissa, myös Yhdysvalloissa. Sinun on kuitenkin tarkistettava paikalliset määräykset ennen ostamista, sillä emme tiedä, milloin A-D2PV-tutkimuskemikaali saatetaan poistaa laillisten huumeiden luettelosta. Toistaiseksi monet käyttäjät hankkivat tätä stimulanttia kuitenkin laillisesti.

Annostus ja antaminen

A-D2PV-tutkimuskemikaali voidaan ottaa eri tavoin. Näihin menetelmiin kuuluvat suun kautta annostelu, nenään puhallus, höyrystäminen ja peräpuikko. A-D2PV:n annostus ja antaminen riippuvat siitä, miten sitä käytetään ja mikä on käyttäjän toleranssitaso. Huomaa, että A-D2PV:n käyttö voi johtaa riippuvuuteen ja yliannostukseen, joten sitä tulee käyttää varoen. Lisäksi annostustiedot ovat hyvin rajalliset, koska tämä lääke on niin uusi.

Suun kautta annostelu

A-D2PV:n nauttiminen suun kautta on yleisin tapa ottaa A-D2PV:tä. Suositeltu annos suun kautta annettavaksi on 5-10 mg. Vaikutukset voivat kestää jopa 10 tuntia. Kuten aina, aloita pienellä annoksella ja lisää sitä vähitellen, jotta vältät yliannostuksen.

Nenän täyttäminen

Insuffaatio tarkoittaa, että käyttäjä nuuskaa A-D2PV:tä nenän kautta. Yleensä annos nuuskaamista varten on 2-5 mg, ja vaikutukset kestävät jopa 6 tuntia. Tätä nauttimismenetelmää ei suositella, koska se voi vahingoittaa nenäonteloa.

Höyrystyminen

Aineen höyrystäminen tarkoittaa aineen kuumentamista ja syntyvän höyryn hengittämistä. Noin 2-5 mg on normaali höyrystymisannos A-D2PV:lle. Sen vaikutus voi kestää jopa 6 tuntia, mikä on suunnilleen sama kuin insuflaation vaikutus. A-D2PV:n ottaminen ei ole suositeltavaa, kuten ei myöskään insuflaatio, sillä se voi aiheuttaa keuhkovaurioita.

Suppositorio

Lääkeaineen ottaminen peräpuikon kautta tarkoittaa sen asettamista peräsuoleen. A-D2PV-tutkimuskemikaalin suositeltu annos peräpuikkoja varten on 5-10 mg, ja vaikutukset voivat kestää jopa 10 tuntia. Peräpuikon käyttö ei ole turvallista, koska se voi aiheuttaa peräsuolivaurioita.

Uudelleen annostelu

A-D2PV:n uudelleen annostelu voi johtaa yliannostukseen, joten sitä tulee välttää. Käyttäjien tulisi odottaa vähintään 24 tuntia ennen uuden annoksen ottamista haittavaikutusten välttämiseksi.

Käyttäjän A-D2PV arvostelut

A-D2PV:n käyttäjät ovat raportoineet erilaisista vaikutuksista, kuten euforiasta, lisääntyneestä energiasta, paremmasta keskittymisestä ja kohonneesta libidosta. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet kielteisistä vaikutuksista, kuten ahdistuksesta, vainoharhaisuudesta ja unettomuudesta. On tärkeää, että A-D2PV:n vaikutukset muuttuvat toleranssitason ja antotavan mukaan. Mitään vaikutusta ei ole taattu.

Vaikutusten alkaminen

Kuten mainittiin, A-D2PV:n vaikutusten alkaminen riippuu siitä, miten käyttäjä nauttii lääkettä. Suun kautta annettuna vaikutus voi kestää jopa 30 minuuttia, kun taas nenään puhallus ja höyrystäminen kestävät vain muutaman minuutin.

Stimulaatio

A-D2PV:n tärkein vaikutus on sen stimuloivat ominaisuudet, jotka voivat johtaa lisääntyneeseen energiaan, parempaan keskittymiseen ja korkeaan libidoon. Dopamiiniryöppy voi saada käyttäjät tuntemaan itsensä valppaammiksi ja tuottavammiksi A-D2PV-tutkimuskemikaalin vaikutuksen alaisena. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet, että se on auttanut heitä suorittamaan tehtäviä ja opiskelemaan pidempään.

Euforia

Jotkut käyttäjät tuntevat olonsa euforiseksi ja kokevat suurempaa hyvinvoinnin tunnetta. Toiset ovat kertoneet, että se on auttanut heitä olemaan sosiaalisempia ja ulospäin suuntautuneempia. Muihin uusiin psykoaktiivisiin huumeisiin verrattuna uudet käyttäjät saattavat kokea euforian tunteen heikommaksi.

Anticlimax (“Comedown”)

A-D2PV:n käyttö johtaa antikliimaksiin tai “comedowniin” sen jälkeen, kun vaikutukset häviävät. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet tuntevansa itsensä ärtyneiksi, ahdistuneiksi ja masentuneiksi tänä aikana. Uudet käyttäjät saattavat olla hyvin epämukavia hermostuneen antikliimaksin vuoksi. Muista olla varovainen, sillä A-D2PV:n käyttö voi aiheuttaa riippuvuutta ja vieroitusoireita, jos sitä käytetään liikaa.

A-D2PV:n mahdolliset haittavaikutukset

A-D2PV:n käytöllä voi olla vakavia sivuvaikutuksia, jos sitä käytetään väärin. Mahdollisia haittavaikutuksia ovat muun muassa seuraavat:

  • Unettomuus
  • Ahdistus
  • Paranoia
  • Agitaatio
  • Päänsärky
  • Pahoinvointi
  • Oksentelu
  • Kohonnut syke
  • Kohonnut verenpaine
  • Kohtaukset

Hakeudu lääkärin hoitoon, jos jokin näistä haittavaikutuksista ilmenee A-D2PV:n käytön jälkeen. Jos kokeilet uutta lääkettä, kuten A-D2PV-tutkimuskemikaalia, tee se luotettavan henkilön läsnä ollessa ja aloita aina pienellä annoksella sietokyvyn testaamiseksi. Älä annostele uudelleen ja lopeta käyttö, jos havaitset kielteisiä vaikutuksia.

Related articles

Recent articles