A-D2PV gjennomgang

Published:

I en verden av designermedisiner fremstår A-D2PV som et syntetisk sentralstimulerende middel kjent for sine energigivende og euforiske effekter. I denne artikkelen vil vi gi en fullstendig gjennomgang av A-D2PV, inkludert historikk, dosering, administrasjonsmetoder, brukeranmeldelser, effekter og potensielle bivirkninger. Les videre for å lære mer om A-D2PV og alt vi vet om dens potensielle effekter på kroppen.

Generell informasjon om A-D2PV

La oss begynne vår forskningskjemiske gjennomgang med generell informasjon om dette stoffet. A-D2PV, eller alfa-dihydrofenylacetyl-L-prolylglycinamid, er et designermedikament i katinonfamilien. For avklaring er katinon et naturlig sentralstimulerende middel i khat-planten. Forskningskjemikalien A-D2PV ble nylig populær takket være dens euforiske egenskaper. Bruk av A-D2PV er imidlertid ulovlig i mange land og kan ha alvorlige bivirkninger hvis det brukes feil, så ta det med forsiktighet.

Historien om A-D2PV

Neste i denne A-D2PV-gjennomgangen skal vi dekke historien. Dette stoffet ble laget helt nylig, i 2020. Imidlertid har det ikke blitt markedsført som et medikament og er bare kjent som et designermedisin. Det faktum at det er på markedet når så lite informasjon er tilgjengelig om risikoene, angår rettshåndhevelse. Stoffet er også avledet fra «flakka» også kjent som a-PVP, som kan forårsake hallusinasjoner og voldelige handlinger. Forholdet mellom disse to medikamentene har gjort at A-D2PV har blitt stemplet som farlig.

Når det er sagt, er A-D2PV tilgjengelig for brukere som søker juridiske topper. Som et forskningskjemikalie er det lovlig i mange land, inkludert USA. Du må imidlertid sjekke lokale forskrifter før du kjøper, siden vi ikke vet når A-D2PV-forskningskjemikaliet kan bli fjernet fra listen over lovlige stoffer. For nå er det imidlertid mange brukere som får denne stimulanten på lovlig vis.

Dosering og administrasjon

A-D2PV-forskningskjemikaliet kan tas på forskjellige måter. Disse metodene inkluderer oral administrering, neseinnblåsing, fordamping og suppositorium. Doseringen og administreringen av A-D2PV avhenger av hvordan det tas og hva brukerens toleransenivå er. Merk at bruk av A-D2PV kan føre til avhengighet og overdose, så det bør brukes med forsiktighet. Videre er doseringsinformasjon svært begrenset siden dette stoffet er så nytt.

Muntlig administrasjon

Oral administrering er den vanligste metoden for inntak av A-D2PV. Den anbefalte dosen for oral administrering er mellom 5-10 mg. Effekten kan vare opptil 10 timer. Som alltid, start med en lav dose og øk den gradvis for å unngå overdose.

Nasal insufflasjon

Insufflasjon er når en bruker snøfter A-D2PV gjennom nesen. Vanligvis er dosen for snorting mellom 2-5 mg, med effekter som varer opptil 6 timer. Denne inntaksmetoden anbefales ikke da den kan forårsake skade på nesehulen.

Fordamping

Å fordampe et stoff innebærer oppvarming og innånding av den resulterende dampen. Rundt 2-5 mg er normal fordampningsdose for A-D2PV. Effekten kan vare opptil 6 timer, omtrent det samme som insufflasjon. Som med insufflasjon anbefales ikke denne metoden for å ta A-D2PV; det kan forårsake lungeskade.

Stikkpille

Å ta et legemiddel via stikkpille innebærer å sette det inn i endetarmen. Den anbefalte dosen av A-D2PV-forskningskjemikaliet for stikkpiller er mellom 5-10 mg, og virkningen kan vare i opptil 10 timer. Det er ikke trygt å bruke stikkpiller da det kan forårsake rektal skade.

Redoserer

Redosering av A-D2PV kan føre til en overdose, så du bør unngå det. Brukere bør vente minst 24 timer før du tar en ny dose for å unngå bivirkninger.

Bruker A-D2PV anmeldelser

Brukere av A-D2PV har rapportert en rekke effekter, inkludert eufori, økt energi, forbedret fokus og økt libido. Noen brukere har imidlertid rapportert negative effekter som angst, paranoia og søvnløshet. Viktigere er at effekten av A-D2PV endres avhengig av toleransenivået og administreringsmetoden. Ingen effekt er garantert.

Utbruddet av effekter

Som nevnt avhenger virkningen av A-D2PV av hvordan brukeren inntar stoffet. Oral administrering kan ta opptil 30 minutter før den har effekt, mens neseinnblåsing og fordamping bare tar noen få minutter.

Stimulering

Hovedeffekten av A-D2PV er dens stimulerende egenskaper, som kan føre til økt energi, større fokus og høy libido. Dopaminrushet kan føre til at brukere føler seg mer våkne og produktive mens de er under påvirkning av forskningskjemikaliet A-D2PV. Noen brukere rapporterer at det har hjulpet dem til å fullføre oppgaver og studere i lengre perioder.

Eufori

Noen brukere føler seg euforiske og opplever en større følelse av velvære. Andre har rapportert at det har hjulpet dem til å være mer sosiale og utadvendte. Sammenlignet med andre nye psykoaktive stoffer, kan nye brukere finne eufori-rushet svakere.

Antiklimaks («Comedown»)

Bruk av A-D2PV fører til et antiklimaks eller «comedown» etter at effektene avtar. Noen brukere har rapportert at de føler seg irritable, engstelige og deprimerte i løpet av denne tiden. Nye brukere kan være svært ukomfortable med det nervøse antiklimakset. Husk å være forsiktig fordi bruk av A-D2PV kan føre til avhengighet og abstinenssymptomer ved overdreven bruk.

Potensielle bivirkninger av A-D2PV

Bruken av A-D2PV kan ha alvorlige bivirkninger hvis den brukes feil. Noen av de potensielle bivirkningene inkluderer følgende:

  • Søvnløshet
  • Angst
  • Paranoia
  • Opphisselse
  • Hodepine
  • Kvalme
  • Oppkast
  • Forhøyet hjertefrekvens
  • Forhøyet blodtrykk
  • Anfall

Søk lege hvis noen av disse bivirkningene oppstår etter bruk av A-D2PV. Hvis du prøver et nytt stoff som A-D2PV-forskningskjemikaliet, gjør det i nærvær av en pålitelig person og start alltid med en lav dose for å teste toleransen din. Ikke bruk på nytt, og avbryt bruken hvis du opplever negative effekter.

Related articles

Recent articles