A-D2PV Granskning

Published:

I världen av designerdroger framträder A-D2PV som en syntetisk stimulant som är känd för sina energigivande och euforiska effekter. I den här artikeln kommer vi att ge en fullständig genomgång av A-D2PV, inklusive dess historia, dosering, administrationsmetoder, användarrecensioner, effekter och potentiella biverkningar. Läs vidare för att lära dig mer om A-D2PV och allt vi vet om dess potentiella effekter på kroppen.

Allmän information om A-D2PV

Låt oss börja vår forskningskemiska granskning med allmän information om detta läkemedel. A-D2PV, eller alfa-dihydrophenylacetyl-L-prolylglycinamid, är ett designerläkemedel i katinonfamiljen. För att förtydliga är katinon ett naturligt stimulerande ämne i khatplantan. A-D2PV forskningskemikalie blev nyligen populär tack vare dess euforiska egenskaper. Att använda A-D2PV är dock olagligt i många länder och kan ha allvarliga biverkningar om det används felaktigt, så närma dig det försiktigt.

Historien om A-D2PV

Nästa i denna A-D2PV-recension kommer vi att täcka historia. Detta läkemedel skapades mycket nyligen, 2020. Det har dock inte marknadsförts som ett läkemedel och är endast känt som ett designerläkemedel. Det faktum att den finns på marknaden när så lite information finns tillgänglig om dess risker oroar brottsbekämpande myndigheter. Läkemedlet härrör också från ”flakka”, även känt som a-PVP, vilket kan orsaka hallucinationer och våldsamma handlingar. Förhållandet mellan dessa två droger har fått A-D2PV att märkas som farligt.

Med detta sagt är A-D2PV tillgängligt för användare som söker lagliga höjder. Som forskningskemikalie är det lagligt i många länder, inklusive USA. Du måste dock kontrollera lokala föreskrifter innan du köper, eftersom vi inte vet när A-D2PV-forskningskemikalien kan tas bort från listan över lagliga droger. För närvarande får dock många användare detta stimulerande medel lagligt.

Dosering och administrering

Forskningskemikalien A-D2PV kan tas på olika sätt. Dessa metoder omfattar oral administrering, nasal insufflation, förångning och suppositorier. Dosering och administrering av A-D2PV beror på hur det tas och vad användarens toleransnivå är. Observera att användning av A-D2PV kan leda till missbruk och överdosering, så det bör användas med försiktighet. Dessutom är doseringsinformationen mycket begränsad eftersom detta läkemedel är så nytt.

Oral administrering

Oral administrering är den vanligaste metoden för intag av A-D2PV. Den rekommenderade dosen för oral administrering är mellan 5-10 mg. Effekterna kan vara i upp till 10 timmar. Som alltid ska du börja med en låg dos och gradvis öka den för att undvika överdosering.

Nasal inblåsning

Insufflation är när en användare snortar A-D2PV genom näsan. Vanligtvis är dosen för snortning mellan 2-5 mg, med effekter som varar upp till 6 timmar. Denna metod rekommenderas inte eftersom den kan orsaka skador på näshålan.

Förångning

Förångning av ett ämne innebär uppvärmning och inandning av den resulterande ångan. Omkring 2-5 mg är den normala förångningsdosen för A-D2PV. Effekten kan vara i upp till 6 timmar, ungefär lika länge som vid insufflation. Precis som vid insufflation rekommenderas inte denna metod för att ta A-D2PV, eftersom den kan orsaka lungskador.

Suppositorium

Att ta ett läkemedel via suppositorium innebär att det förs in i ändtarmen. Den rekommenderade dosen av A-D2PV forskningskemikalie för suppositorier är mellan 5-10 mg, och effekterna kan pågå i upp till 10 timmar. Det är inte säkert att använda ett suppositorium eftersom det kan orsaka rektal skada.

Omdosering

Redosering av A-D2PV kan leda till överdosering, så du bör undvika det. Användare bör vänta minst 24 timmar innan de tar en ny dos för att undvika biverkningar.

Användare A-D2PV Recensioner

Användare av A-D2PV har rapporterat en rad effekter, inklusive eufori, ökad energi, förbättrad fokus och förhöjd libido. Vissa användare har dock rapporterat negativa effekter som ångest, paranoia och sömnlöshet. Det är viktigt att effekterna av A-D2PV förändras beroende på din toleransnivå och administrationsmetod. Ingen effekt garanteras.

Början av effekterna

Som nämnts beror effekterna av A-D2PV på hur användaren intar läkemedlet. Oral administrering kan ta upp till 30 minuter innan effekten inträder, medan nasal insufflation och förångning endast tar några minuter.

Stimulering

Den huvudsakliga effekten av A-D2PV är dess stimulerande egenskaper, vilket kan leda till ökad energi, större fokus och hög libido. Dopaminrusningen kan få användare att känna sig mer alerta och produktiva medan de påverkas av A-D2PV-forskningskemikalien. Vissa användare rapporterar att det har hjälpt dem att slutföra uppgifter och studera under längre tidsperioder.

Euphoria

Vissa användare känner sig euforiska och upplever en större känsla av välbefinnande. Andra har rapporterat att det har hjälpt dem att bli mer sociala och utåtriktade. Jämfört med andra nya psykoaktiva droger kan nya användare tycka att euforin är svagare.

Anticlimax (”Comedown”)

Användning av A-D2PV leder till ett antiklimax eller ”comedown” efter att effekterna försvinner. Vissa användare har rapporterat att de känt sig irriterade, oroliga och deprimerade under denna tid. Nya användare kan vara mycket obekväma med det jitteriga antiklimaxet. Kom ihåg att vara försiktig eftersom användningen av A-D2PV kan leda till missbruk och abstinenssymptom om det används för mycket.

Potentiella biverkningar av A-D2PV

Användning av A-D2PV kan ha allvarliga biverkningar om det används felaktigt. Några av de potentiella biverkningarna inkluderar följande:

  • Sömnlöshet
  • Ångest
  • Paranoia
  • Agitation
  • Huvudvärk
  • Illamående
  • Kräkningar
  • Förhöjd hjärtfrekvens
  • Förhöjt blodtryck
  • Kramper

Kontakta läkare om någon av dessa biverkningar uppträder efter användning av A-D2PV. Om du provar en ny drog som A-D2PV forskningskemikalie, gör det i närvaro av en betrodd person och börja alltid med en låg dos för att testa din tolerans. Överdosera inte och avbryt användningen om du upplever negativa effekter.

Related articles

Recent articles