Deschloroketamin anmeldelse

Published:

Deschloroketamin (DCK) er et dissociativt stof, der for nylig er blevet populært. Det er et derivat af ketamin, et populært bedøvelsesmiddel, der er kendt for sine dissociative virkninger. DCK er et mere potent og længerevarende alternativ til ketamin, og det er blevet rapporteret, at det giver effekter som dissociation, eufori og hallucinationer. Denne artikel giver et overblik over DCK, herunder generelle oplysninger, historie, dosering, administration, brugeranmeldelser og meget mere.

Generelle oplysninger om Deschloroketamin

DCK-forskningskemikaliet er et hvidt krystallinsk pulver, der er opløseligt i vand og alkohol. Det adskiller sig fra ketamin ved at have fjernet et kloratom fra phenylringen (en gruppe af atomer). DCK er klassificeret som et dissociativt stof, der giver en følelse af løsrivelse fra virkeligheden. Denne følelse resulterer i dissociation, depersonalisering og derealisering. Det er også kendt for at forårsage følelser af eufori, hallucinationer og kognitiv svækkelse.

DCK sælges normalt som pulver eller krystal, og det kan administreres ad forskellige veje. Sådanne ruter omfatter oral indgivelse, nasal insufflation, fordampning og suppositorium, som vi vil dække senere. Virkningerne af DCK kan vare i flere timer, og de er kendt for at være mere potente og længerevarende end ketamin. Brugere, der leder efter lovlige stoffer, skal muligvis finde et alternativ, da dette stof er ulovligt i mange lande. Det kan dog være i et gråt juridisk område, så det kan teknisk set være i samme rækkefølge som lovlige stoffer, afhængigt af hvor du bor.

Historie af Deschloroketamine

Som det næste i denne kemiske forskningsoversigt dækker vi historien om dette lægemiddel. DCK’s historie går tilbage til 1960’erne, da Parke-Davis først skabte det. Det blev dog aldrig markedsført til medicinsk brug. Faktisk blev dets potentiale som et rekreativt stof ikke udforsket før langt senere. I 2010’erne begyndte DCK at vinde popularitet på det underjordiske stofmarked. Siden da er det blevet et populært alternativ til ketamin.

Anvendelse af DCK har forårsaget flere rapporterede bivirkninger, herunder psykose, kramper og dødsfald. På trods af disse risici bliver DCK fortsat brugt af mange mennesker på grund af dets dissociative virkninger.

Dosering og administration

Nu vil vi undersøge doseringen og administrationen som en del af denne DCK-gennemgang. Der er mange måder, hvorpå brugerne kan administrere dette stof. Disse omfatter oral indgivelse, nasal insufflation, fordampning og suppositorium. Den passende dosering af DCK afhænger af flere faktorer, herunder brugerens kropsvægt, tolerance og indgiftsvej.

Oral indgift

Når DCK indgives oralt, blandes det normalt med en væske, f.eks. vand eller juice. Derefter sluger brugeren blot blandingen. Virkningerne kan indtræde efter 20 minutter til 2 timer, afhængigt af stofskiftet og mængden af mad i brugerens mave. Virkningerne af oral indgift er kendt for at være mindre intense end ved andre indgiftsveje, men de kan vare i flere timer.

Nasal insufflation

Dette er en anden populær administrationsvej for DCK. Pulveret eller krystallet sniffes gennem næseborene. Brugerne kan mærke virkningerne inden for få minutter. Nasal insufflation giver en mere intens og korterevarende rus end oral indgivelse.

Fordampning

Fordampning er en relativt ny administrationsvej for DCK, som indebærer opvarmning af pulveret eller krystallet for at producere en damp, der inhaleres. Fordampning giver en hurtig virkning og et mere intenst high end oral indtagelse.

Suppositorium

Et suppositorium er bestemt en mindre almindelig indgiftsvej for DCK. Denne unikke administrationsmetode indebærer, at stoffet injiceres i endetarmen ved hjælp af et suppositorium. Virkningerne svarer til dem, der opstår ved oral indgift, men kan være endnu mere intense.

Omdosering

Redosering er, når brugerne tager yderligere doser af DCK, efter at den første dosis er aftaget. Det er muligt med DCK, men kan føre til en stigning i lægemidlets bivirkninger. Brugere skal vente mindst 2 timer efter den første dosis, før de kan give en ny dosis.

Bruger Deschloroketamine Anmeldelser

Brugeranmeldelser af DCK varierer meget, idet nogle brugere rapporterer om positive oplevelser og andre om negative oplevelser. Nogle brugere rapporterer, at de føler sig afslappede og euforiske efter indtagelse af DCK, mens andre rapporterer, at de føler sig ængstelige og paranoide. Lægemidlets virkninger varierer også afhængigt af doseringen og indgiftsmetoden. Så der er ingen pålidelig måde at forudsige, hvilken effekt en ny bruger vil opleve og i hvilken grad.

Begyndelse af virkningerne

Generelt indtræder virkningerne af DCK typisk inden for 10-20 minutter efter brug, selv om dette kan variere fra person til person og afhængigt af faktorer som dosering, renhed og indgiftsmetode. Virkningerne af DCK kan vare i flere timer, og nogle brugere rapporterer om tilbageværende virkninger i op til 24 timer efter brug.

Dissociation

Brugere af DCK rapporterer, at de oplever en række dissociative virkninger. De omfatter en følelse af at være løsrevet fra virkeligheden, en ændret opfattelse af tid og rum og ændringer i sanseoplevelser som syn, lyd og berøring.

Nogle brugere rapporterer, at de oplever en følelse af eufori eller ro, mens andre kan opleve forvirring, desorientering eller angst. De dissociative virkninger af dette forskningskemikalie kan variere meget fra person til person og afhænger af faktorer som dosering, renhed og indgiftsmetode.

Ændret tidsopfattelse

Denne effekt kan vise sig på mange forskellige måder. Brugerne rapporterer om følelser af, at tiden går langsommere eller hurtigere. De kan også føle en følelse af tidløshed eller afstandtagen fra det nuværende øjeblik.

Nogle brugere kan føle, at hverdagens aktiviteter er mere langvarige end normalt. Andre kan opleve en følelse af tidsudvidelse, hvor tiden synes at gå hurtigere. Desuden kan nogle brugere føle, at de er uden for tiden, eller at tiden ikke længere eksisterer.

Den ændrede tidsopfattelse kan være forvirrende eller forvirrende for nogle brugere. Det kan endda bidrage til andre psykologiske virkninger såsom angst, forvirring eller en forvrænget virkelighedsopfattelse.

Hallucinationer

Brugere af DCK og andre dissociative stoffer rapporterer, at de oplever visuelle og auditive hallucinationer. For nogle mennesker kan de hallucinogene virkninger af DCK være behagelige eller terapeutiske. Men for andre kan de være foruroligende eller ubehagelige.

Anticlimax (“Comedown”)

Nogle brugere har rapporteret om en række eftervirkninger efter brug af DCK, herunder fysiske symptomer som træthed, hovedpine og kvalme samt psykologiske symptomer som angst, depression og koncentrationsbesvær. Disse virkninger kan være mere udtalte efter højere doser eller længerevarende brug af stoffet.

Potentielle bivirkninger af Deschloroketamin

Potentielle bivirkninger ved brug af DCK kan omfatte kvalme, opkastning, svimmelhed, forvirring og desorientering. Desuden kan høje doser eller langvarig brug også øge risikoen for mere alvorlige bivirkninger som kramper, åndedrætsdepression og endda død. Langvarig brug af dissociative stoffer som DCK kan også føre til psykologiske og kognitive problemer som hukommelsestab, angst, depression og psykose.

Det er vigtigt at bemærke, at brugen af DCK og andre forskningskemikalier ikke er godkendt til konsum og ikke er underlagt sundhedsmyndighedernes regulering. Derfor kan renheden og sikkerheden af disse stoffer ikke garanteres, og brugerne løber betydelige risici ved at indtage dem.

Related articles

Recent articles