Deschloroketamine Review

Published:

Deschloroketamine (DCK) er et dissosiativt stoff som nylig har vunnet popularitet. Det er et derivat av ketamin, et populært anestesimiddel kjent for sine dissosiative effekter. DCK er et mer potent og langvarig alternativ til ketamin, og det er rapportert å gi effekter som dissosiasjon, eufori og hallusinasjoner. Denne artikkelen vil gi en oversikt over DCK, inkludert generell informasjon, historikk, dosering, administrasjon, brukeranmeldelser og mer.

Generell informasjon om Deschloroketamine

DCK-forskningskjemikalien er et hvitt krystallinsk pulver som er løselig i vann og alkohol. Det er forskjellig fra ketamin ved at det har et kloratom fjernet fra fenylringen (en gruppe atomer). DCK er klassifisert som et dissosiativt stoff, som gir en følelse av løsrivelse fra virkeligheten. Denne følelsen resulterer i dissosiasjon, depersonalisering og derealisering. Det er også kjent for å forårsake følelser av eufori, hallusinasjoner og kognitiv svikt.

DCK selges vanligvis som et pulver eller krystall, og det kan administreres på forskjellige måter. Slike veier inkluderer oral administrering, neseinnblåsning, fordamping og stikkpiller, som vi vil dekke senere. Effektene av DCK kan vare i flere timer, og de er kjent for å være mer potente og langvarige enn ketamin. Brukere som leter etter lovlige høyder må kanskje finne et alternativ, siden dette stoffet er ulovlig i mange land. Imidlertid kan det være i et grått juridisk område, så det kan teknisk sett rangeres med lovlige rusmidler avhengig av sted.

Historie om Deschloroketamine

Neste i denne kjemiske forskningsgjennomgangen vil vi dekke historien til dette stoffet. DCKs historie går tilbake til 1960-tallet da Parke-Davis først opprettet den. Imidlertid ble det aldri markedsført for medisinsk bruk. Faktisk ble potensialet som et rekreasjonsmiddel ikke utforsket før mye senere. På 2010-tallet begynte DCK å få popularitet i det underjordiske narkotikamarkedet. Siden den gang har det blitt et populært alternativ til ketamin.

Bruk av DCK har forårsaket flere rapporterte bivirkninger, inkludert psykose, anfall og dødsfall. Til tross for disse risikoene, fortsetter DCK å bli brukt av mange mennesker på grunn av dens dissosiative effekter.

Dosering og administrasjon

Nå skal vi undersøke doseringen og administreringen som en del av denne DCK-gjennomgangen. Det er mange veier som brukere kan administrere dette stoffet gjennom. Disse inkluderer oral administrering, neseinnblåsning, fordamping og suppositorium. Den riktige dosen av DCK avhenger av flere faktorer, inkludert brukerens kroppsvekt, toleranse og administreringsvei.

Muntlig administrasjon

Når det administreres oralt, blandes DCK vanligvis med en væske, som vann eller juice. Deretter svelger brukeren ganske enkelt blandingen. Effekten kan ta 20 minutter til 2 timer, avhengig av metabolisme og matvolumet i brukerens mage. Effekten av oral administrering er kjent for å være mindre intens enn andre administreringsveier, men de kan vare i flere timer.

Nasal insufflasjon

Dette er en annen populær administrasjonsvei for DCK. Pulveret eller krystallen snøres gjennom neseborene. Brukere kan føle effekten i løpet av minutter. Neseinnblåsing gir en mer intens og kortere varig høy enn oral administrering.

Fordamping

Fordamping er en relativt ny administrasjonsmåte for DCK som involverer oppvarming av pulveret eller krystallen for å produsere en damp som inhaleres. Fordamping gir en rask innsettende effekt og en mer intens høy enn oral administrering.

Stikkpille

Et suppositorium er absolutt en mindre vanlig administrasjonsmåte for DCK. Denne unike administrasjonsmetoden innebærer å injisere stoffet i endetarmen ved hjelp av et stikkpille. Effektene ligner på oral administrering, men kan være enda mer intense.

Redoserer

Redosering er når brukere tar ytterligere doser av DCK etter at den første dosen går ut. Det er mulig med DCK, men kan føre til en økning i stoffets bivirkninger. Brukere bør vente minst 2 timer etter den første dosen før de tar på nytt.

Bruker Deschloroketamine Anmeldelser

Brukeranmeldelser av DCK varierer mye, med noen brukere som rapporterer positive opplevelser og andre rapporterer negative erfaringer. Noen brukere rapporterer at de føler seg avslappet og euforiske etter å ha tatt DCK, mens andre rapporterer at de føler seg engstelige og paranoide. Legemidlets effekter varierer også basert på dosering og administrasjonsmåte. Så det er ingen pålitelig måte å forutsi hvilken effekt en ny bruker vil oppleve og i hvilken grad.

Utbruddet av effekter

Generelt oppstår effektene av DCK vanligvis innen 10-20 minutter etter bruk, selv om dette kan variere mellom individer og avhengig av faktorer som dosering, renhet og administrasjonsmåte. Effekten av DCK kan vare i flere timer, med noen brukere som rapporterer resteffekter i opptil 24 timer etter bruk.

Dissosiasjon

Brukere av DCK rapporterer at de opplever en rekke dissosiative effekter. De inkluderer en følelse av løsrivelse eller frakobling fra virkeligheten, endret oppfatning av tid og rom, og endringer i sanseopplevelser som syn, lyd og berøring.

Noen brukere rapporterer at de opplever en følelse av eufori eller ro, mens andre kan oppleve forvirring, desorientering eller angst. De dissosiative effektene av dette forskningskjemikaliet kan variere mye mellom individer og avhenge av faktorer som dosering, renhet og administrasjonsmåte.

Endret oppfatning av tid

Denne effekten kan manifestere seg på en rekke måter. Brukere rapporterer følelsen av at tiden går langsommere eller raskere. De kan også føle en følelse av tidløshet eller løsrivelse fra det nåværende øyeblikket.

Noen brukere kan føle at hverdagsaktiviteter er mer utstrakte enn vanlig. Andre kan oppleve en følelse av tidsutvidelse, hvor tiden ser ut til å gå raskere. I tillegg kan noen brukere føle at de er utenfor tid eller at tiden ikke lenger eksisterer.

Den endrede oppfatningen av tid kan være desorienterende eller forvirrende for noen brukere. Det kan til og med bidra til andre psykologiske effekter som angst, forvirring eller en forvrengt virkelighetsfølelse.

Hallusinasjoner

Brukere av DCK og andre dissosiative stoffer rapporterer å oppleve visuelle og auditive hallusinasjoner. For noen mennesker kan de hallusinogene effektene av DCK være morsomme eller terapeutiske. Men for andre kan de være urovekkende eller ubehagelige.

Antiklimaks («Comedown»)

Noen brukere har rapportert å oppleve en rekke ettervirkninger etter bruk av DCK, inkludert fysiske symptomer som tretthet, hodepine og kvalme, samt psykologiske symptomer som angst, depresjon og konsentrasjonsvansker. Disse effektene kan være mer uttalt etter høyere doser eller langvarig bruk av stoffet.

Potensielle bivirkninger av Deschloroketamine

Potensielle bivirkninger av DCK-bruk kan inkludere kvalme, oppkast, svimmelhet, forvirring og desorientering. I tillegg kan høye doser eller langvarig bruk også øke risikoen for mer alvorlige bivirkninger som anfall, respirasjonsdepresjon og til og med død. Langvarig bruk av dissosiative stoffer som DCK kan også føre til psykologiske og kognitive problemer som hukommelsestap, angst, depresjon og psykose.

Det er viktig å merke seg at bruken av DCK og andre forskningskjemikalier ikke er godkjent for konsum og ikke er underlagt regulering fra helsemyndighetene. Derfor kan renheten og sikkerheten til disse stoffene ikke garanteres, og brukere tar betydelig risiko ved å konsumere dem.

Related articles

Recent articles