Tekeekö CBD sinut pidempään?

Published:

CBD on kasvattanut suosiotaan parin viime vuoden aikana sen lukuisten terveyshyötyjen ansiosta. Yksi CBD:n tunnettu hyöty on sen kyky parantaa seksuaalista toimintaa. Mutta saako CBD sinut kestämään pidempään? Tässä artikkelissa keskitytään CBD:n hyötyihin seksissä ja siihen, kestääkö se sängyssä pidempään.

Tekeekö CBD sinut pidempään?

CBD saattaa auttaa sinua kestämään pidempään, mutta tämän väitteen todistamiseksi tarvitaan lisää tutkimusta. Ei ole riittävästi näyttöä siitä, että CBD voisi lisätä seksuaalista toimintakykyä, koska kannabistutkimusta on rajoitettu liittovaltion tasolla. Muista kuitenkin, että CBD:llä on ahdistusta lievittäviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa rentouttamaan peniksen verisuonia, mikä parantaa veren virtausta kaikkiin kehon osiin.

Kun penikseen virtaa verta, se johtaa pitkäkestoiseen erektioon, joka saa sinut kestämään sängyssä pidempään.

CBD:n hyödyt seksille

  • Dyspareunia

Dyspareunia on eräänlainen sukupuolielinten kipu, joka vaikuttaa moniin naisiin. Se aiheuttaa kipua ennen seksiä, sen aikana tai sen jälkeen. Useimmat naiset myöntävät tuntevansa polttavaa tai kipeää tunnetta tunkeutumisen tai työnnön aikana. Tutkimusten mukaan CBD voi vähentää tätä kipua olemalla vuorovaikutuksessa endokannabinoidireseptoreiden kanssa, mikä lisää helpotusta ja johtaa nautinnolliseen seksuaaliseen kokemukseen.

  • Seksuaalinen ahdistus

CBD voi tehokkaasti lievittää ahdistusta ennen seksiä. Seksuaalinen ahdistuneisuus johtaa moniin parisuhdeongelmiin, koska erektion saaminen on vaikeaa. CBD voi auttaa vähentämään seksuaalista ahdistusta lisäämällä aivojen herkkyyttä serotoniinille ja kortisolille. Lisääntynyt herkkyys näille hormoneille vähentää ahdistusta, mikä parantaa seksuaalista kokemusta.

  • Erektiohäiriö (ED)

Erektiohäiriöt ovat yleinen sairaus iäkkäillä aikuisilla. Tämä tila vaikeuttaa miesten erektion saamista ja ylläpitämistä. CBD-tarjoukset voivat vähentää painetta seksin aikana, mikä lisää veren virtausta penikseen. CBD:llä on myös ahdistusta vähentäviä vaikutuksia, jotka voivat vähentää seksuaalista ahdistusta, joka on yksi erektiohäiriöiden tärkeimmistä syistä. Rentouttamalla verisuonia CBD voi parantaa seksuaalista suorituskykyä.

  • Alhainen seksuaalinen halu

Alhainen sukupuolivietti on yleinen sairaus monien sukupolvemme aikuisten keskuudessa. Tämä johtuu yleensä stressistä ja ahdistuksesta. Raporttien mukaan CBD voi lisätä libidoa, mutta jos tämä on totta, se tarkoittaa, että CBD voi tehokkaasti hillitä alhaista seksuaalista halukkuutta. Näiden raporttien mukaan CBD-tuotteiden käyttö auttaa parantamaan verenkiertoa, vähentämään stressitasoja ja tasapainottamaan kehon hormoneja, mikä parantaa seksielämää.

  • Kyvyttömyys saavuttaa orgasmeja

Tutkimusten mukaan CBD voi auttaa ihmisiä saavuttamaan ja ylläpitämään pitkiä ja voimakkaita orgasmeja. CBD auttaa ylläpitämään orgasmia rentouttamalla verilihaksia ja tehostamalla veren virtausta sukupuolielimiin. Tämä voi saada sinut kestämään sängyssä pidempään lisäämällä hermotuntemusta sukupuolielimesi ympärillä, mikä johtaa nautinnolliseen seksiin.

Voiko CBD auttaa sinua kestämään pidempään?

Kyllä, CBD voi saada sinut kestämään pidempään sängyssä. CBD tarjoaa lukuisia terveyshyötyjä, jotka ovat hyödyllisiä seksuaaliterveyden ja yleisen terveyden kannalta. Jos haluat käyttää CBD:tä erektiohäiriöihin, varmista, että otat yhteyttä paikalliseen lääkäriin saadaksesi neuvoja annostuksesta.

Related articles

Recent articles