Får CBD dig til at holde længere?

Published:

CBD er steget i popularitet i løbet af de sidste par år på grund af dets mange sundhedsmæssige fordele. En kendt fordel ved CBD er dets evne til at forbedre din seksuelle funktion. Men får CBD dig til at holde længere? Denne artikel vil fokusere på CBD’ s fordele for sex, og om det får dig til at holde længere i sengen.

Får CBD dig til at holde længere?

CBD kan måske hjælpe dig med at holde længere, men der er behov for mere forskning for at bevise dette. Der er ikke tilstrækkelig dokumentation for, at CBD kan øge den seksuelle funktion på grund af den føderale begrænsning på cannabisforskning. Husk dog på, at CBD har angstdæmpende egenskaber, som kan hjælpe med at slappe af i blodkarrene i penis, hvilket resulterer i blodgennemstrømning til alle dele af kroppen.

Når der er blodgennemstrømning til penis, fører det til en langvarig erektion, så du kan holde længere i sengen.

Fordelene ved CBD til sex

  • Dyspareunia

Dyspareunia er en type smerter i kønsorganerne, som påvirker mange kvinder. Det fører til smerter før, under eller efter sex. De fleste kvinder indrømmer, at de føler en brændende eller smertende fornemmelse under indtrængning eller stød. Ifølge undersøgelser kan CBD reducere denne smerte ved at interagere med endocannabinoidreceptorerne for at øge lindringen, hvilket resulterer i en behagelig seksuel oplevelse.

  • Seksuel angst

CBD kan effektivt lindre angst før sex. Seksuel angst fører til mange forholdsproblemer, fordi du har svært ved at få en erektion. CBD kan hjælpe med at reducere seksuel angst ved at øge hjernens følsomhed over for serotonin og kortisol. Øget følsomhed over for disse hormoner reducerer angst, hvilket fører til en bedre seksuel oplevelse.

  • Erektil dysfunktion (ED)

Erektil dysfunktion er en medicinsk tilstand, der er almindelig hos ældre voksne. Denne tilstand gør det svært for mænd at få og opretholde en erektion. CBD tilbud kan reducere trykket under sex og øge blodgennemstrømningen til penis. CBD har også angstdæmpende virkninger, hvilket kan reducere seksuel angst, som er en af hovedårsagerne til erektil dysfunktion. Ved at afslappe blodkarrene kan CBD forbedre den seksuelle præstation.

  • Lav sexlyst

Lav sexlyst er en almindelig tilstand blandt mange voksne i vores generation. Dette skyldes normalt stress og angst. Rapporter bemærker, at CBD kan øge libido, men hvis dette er sandt, betyder det, at CBD effektivt kan dæmme op for lav sexlyst. Ifølge disse rapporter vil brugen af CBD-produkter hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen, reducere stressniveauet og balancere hormonerne i kroppen og dermed forbedre sexlivet.

  • Manglende evne til at opnå orgasmer

Undersøgelser viser, at CBD kan hjælpe folk med at opnå og opretholde lange og intense orgasmer. CBD hjælper med at opretholde orgasmen ved at afslappe dine blodmuskler og forbedre blodgennemstrømningen til dine seksuelle organer. Dette kan få dig til at holde længere i sengen ved at øge nervefølelsen omkring dit kønsorgan, hvilket fører til behagelig sex.

Kan CBD hjælpe dig med at holde længere?

Ja, CBD kan få dig til at holde længere i sengen. CBD giver mange sundhedsmæssige fordele, som er nyttige for seksuel sundhed og generel sundhed. Hvis du ønsker at bruge CBD mod erektil dysfunktion, skal du sørge for at konsultere din lokale læge for at få råd om dosering.

Related articles

Recent articles