Får CBD dig att hålla längre?

Published:

CBD har ökat i popularitet under de senaste åren på grund av dess många hälsofördelar. En känd fördel med CBD är dess förmåga att förbättra din sexuella funktion. Men får CBD dig att hålla längre? Denna artikel kommer att fokusera på CBD-fördelar för sex och om det gör att du håller längre i sängen.

Får CBD dig att hålla längre?

CBD kan hjälpa dig att hålla längre, men det behövs mer forskning för att bevisa detta påstående. Det saknas tillräckliga bevis för att CBD kan öka den sexuella funktionen på grund av den federala begränsningen av cannabisforskning. Tänk dock på att CBD har ångestdämpande egenskaper som kan hjälpa till att slappna av blodkärlen i penis, vilket leder till ett bättre blodflöde till alla delar av kroppen.

När det finns ett blodflöde till penis leder det till en långvarig erektion som gör att du håller längre i sängen.

Fördelarna med CBD för sex

  • Dyspareunia

Dyspareunia är en typ av smärta i könsorganen som drabbar många kvinnor. Det leder till smärta före, under eller efter sex. De flesta kvinnor känner en brännande eller värkande känsla vid penetration eller stöt. Enligt studier kan CBD minska denna smärta genom att interagera med endocannabinoidreceptorerna för att öka lindringen, vilket leder till en trevlig sexuell upplevelse.

  • Sexuell ångest

CBD kan effektivt lindra ångest före sex. Sexuell ångest leder till många relationsproblem eftersom du har svårt att få erektion. CBD kan hjälpa till att minska sexuell ångest genom att öka hjärnans känslighet för serotonin och kortisol. Ökad känslighet för dessa hormoner minskar ångest, vilket leder till en bättre sexuell upplevelse.

  • Erektil dysfunktion (ED)

Erektil dysfunktion är ett medicinskt tillstånd som är vanligt hos äldre vuxna. Detta tillstånd gör det svårt för män att få och bibehålla en erektion. CBD-erbjudanden kan minska trycket under sex och öka blodflödet till penis. CBD har också ångestdämpande effekter som kan minska sexuell ångest, en av de främsta orsakerna till erektil dysfunktion. Genom att slappna av blodkärlen kan CBD förbättra den sexuella prestandan.

  • Låg sexlust

Låg sexlust är ett vanligt tillstånd bland många vuxna i vår generation. Detta beror vanligtvis på stress och ångest. Rapporter noterar att CBD kan öka libido, men om detta är sant betyder det att CBD effektivt kan motverka låg sexlust. Enligt dessa rapporter kan användning av CBD-produkter bidra till att förbättra blodflödet, minska stressnivåerna och balansera hormonerna i kroppen, vilket förbättrar sexlivet.

  • Oförmåga att nå orgasmer

Studier visar att CBD kan hjälpa människor att nå och bibehålla långa och intensiva orgasmer. CBD hjälper till att upprätthålla orgasmen genom att slappna av i blodmusklerna och öka blodflödet till könsorganen. Detta kan få dig att hålla längre i sängen genom att öka nervkänslan runt ditt könsorgan, vilket leder till lustfyllt sex.

Kan CBD hjälpa dig att hålla längre?

Ja, CBD kan få dig att hålla längre i sängen. CBD ger många hälsofördelar som är bra för den sexuella hälsan och den allmänna hälsan. Om du vill använda CBD för erektil dysfunktion, se till att du rådfrågar din läkare om dosering.

Related articles

Recent articles