Gjør CBD deg til å vare lenger?

Published:

CBD har økt i popularitet de siste par årene på grunn av de mange helsemessige fordelene. En kjent fordel med CBD er dens evne til å forbedre din seksuelle funksjon. Men gjør CBD deg til å vare lenger? Denne artikkelen vil fokusere på CBD- fordeler for sex og om det gjør at du holder deg lenger i sengen.

Gjør CBD deg til å vare lenger?

CBD kan hjelpe deg med å vare lenger, men det er behov for mer forskning for å bevise denne påstanden. Det er mangel på tilstrekkelig bevis for at CBD kan øke seksuell funksjon på grunn av den føderale begrensningen på cannabisforskning. Men husk at CBD tilbyr angstdempende egenskaper som kan hjelpe til med å slappe av blodårene i penis, noe som resulterer i blodstrøm til alle deler av kroppen.

Når det er blodstrøm til penis, fører det til en langvarig ereksjon som gjør at du holder deg lenger i sengen.

Fordelene med CBD for sex

  • Dyspareuni

Dyspareunia er en type genital smerte som rammer mange kvinner. Det fører til smerte før, under eller etter sex. De fleste kvinner erkjenner å føle en brennende eller verkende følelse under penetrering eller fremstøt. Ifølge studier kan CBD redusere denne smerten ved å samhandle med endocannabinoidreseptorene for å øke lindring, noe som resulterer i en hyggelig seksuell opplevelse.

  • Seksuell angst

CBD kan effektivt lette angst før sex. Seksuell angst fører til mange forholdsproblemer fordi du synes det er vanskelig å få ereksjon. CBD kan bidra til å redusere seksuell angst ved å øke hjernens følsomhet for serotonin og kortisol. Økt følsomhet for disse hormonene reduserer angst, noe som fører til forbedret seksuell opplevelse.

  • Erektil dysfunksjon (ED)

Erektil dysfunksjon er en medisinsk tilstand som er vanlig hos eldre voksne. Denne tilstanden gjør det vanskelig for menn å få og opprettholde ereksjon. CBD-tilbud kan redusere trykket under sex og øke blodstrømmen til penis. CBD har også anti-angst-effekter som kan redusere seksuell-relatert angst, en av hovedårsakene til erektil dysfunksjon. Ved å slappe av blodårene kan CBD forbedre seksuell ytelse.

  • Lav sexlyst

Lav sexlyst er en vanlig tilstand blant mange voksne i vår generasjon. Dette tilskrives vanligvis stress og angst. Rapporter bemerker at CBD kan øke libido, men hvis dette er sant betyr det at CBD effektivt kan dempe lav sexlyst. I følge disse rapportene vil bruk av CBD-produkter bidra til å forbedre blodstrømmen, redusere stressnivået og balansere hormoner i kroppen, og dermed forbedre sexlivet.

  • Manglende evne til å oppnå orgasmer

Studier viser at CBD kan hjelpe folk å nå og opprettholde lange og intense orgasmer. CBD hjelper til med å opprettholde orgasme ved å slappe av blodmusklene og øke blodstrømmen til kjønnsorganene dine. Dette kan få deg til å vare lenger i sengen ved å øke nervefølelsen rundt kjønnsorganet ditt, noe som fører til behagelig sex.

Kan CBD hjelpe deg å vare lenger?

Ja, CBD kan få deg til å vare lenger i sengen. CBD gir en rekke helsefordeler som er nyttige for seksuell helse og generell helse. Hvis du ønsker å bruke CBD for erektil dysfunksjon, sørg for å konsultere din lokale lege for råd om dosering.

Related articles

Recent articles