CBD tööstuse prognoos aastaks 2023

Published:

CBD-tööstus on üks suurimaid ja kõige kiiremini kasvavaid tööstusharusid maailmas. Kuid pandeemia aeglustas selle kasvu 2020. aastal. Kuid koos vaktsiinide ja muude viiruse vastu suunatud meetmete kasutuselevõtuga ennustavad eksperdid, et 2021. aastal ja pärast seda on oodata tööstuse taastumist. Aastaks 2023 ulatub CBD-turu suurus eeldatavasti 22 miljardi dollarini maailmas, kusjuures aastane kasvumäär on üle 24%.

USA jääb eeldatavasti suurimaks CBD-toodete turuks, mille hinnanguline müügimaht 2023. aastaks on 8,2 miljardit dollarit. See kasv on tingitud tarbijate teadlikkuse kasvust, kanepist saadud terapeutiliste toodete, nagu CBD-õli ja söödavad tooted, kasvavast aktsepteerimisest ning kasvavatest investeeringutest nende toodete potentsiaalset kasu tervisele käsitlevatesse teadusuuringutesse ja arendustegevusse.

Siin on mõned prognoosid selle kohta, mida kanepiharrastajad peaksid CBD-turul 2023. aastaks ootama:

1. Suurenenud teadlikkus ja aktsepteerimine

Mida rohkem inimesi saab teadlikuks CBD potentsiaalsest kasu tervisele, seda tõenäolisemalt proovivad nad seda. Lisaks sellele, kuna kanepist saadud toodete ohutuse ja tõhususe kohta on tehtud rohkem uuringuid, leevendavad valitsused kogu maailmas järk-järgult nende toodete kasutamisega seotud seadusi.

Nad on hakanud mõistma, et CBD kasutamine võib olla kasulik, ja on hakanud seda rohkem aktsepteerima. Seetõttu on oodata, et 2023. aastaks on CBD-tööstuse populaarsus hüppeliselt kasvanud. Mida see populaarsus tööstusele kaasa toob, on veel lahtine, kuid eeldatavasti on tegemist positiivse muutusega.

2. Suuremad investeeringud teadus- ja arendustegevusse

CBD potentsiaalset kasu tervisele uuritakse veel ja CBD mõju uurimine jätkub. Suurenenud investeeringutega sellesse valdkonda avastatakse rohkem rakendusi CBD-le ja kättesaadavaks tehakse rohkem tooteid.

Lisaks sellele, kui CBD-toodete ohutus on veelgi enam tõestatud, hakkavad reguleerivad asutused, nagu FDA, eeldatavasti leevendama kanepist saadud tooteid käsitlevaid eeskirju, mis võimaldab turule tuua rohkem erinevaid CBD-tooteid.

3. Suurem tootevalik

Eeldame, et 2023. aastaks suureneb pakutavate toodete valik. See hõlmab tinktuure, paiksete ravimite, söödavate ainete, vape-õlide ja muu hulgas ka muid tooteid. Ettevõtted töötavad ka selliste toodete loomisel, mis kombineerivad erinevaid kannabinoide, terpeene ja muid ühendeid, et luua klientidele kohandatud kogemusi.

Mida suurem on pakutavate toodete valik, seda suurem on selle tööstusharu tulude kasvupotentsiaal. See tähendab ka seda, et 2023. aastal peaks tööstuse aastane tulu märkimisväärselt kasvama. Täpsed numbrid on veel lahtised, kuid 2023. aastaks on oodata tööstusharu märkimisväärset kasvu.

4. Rohkem tooteinnovatsiooni

Kuna CBD-tööstus kasvab, toovad tootjad turule erinevaid tooteid, mis vastavad erinevatele vajadustele. Alates tinktuuridest ja õlidest kuni paiksete kreemide, kapslite, söödavate toodete ja muuni, on 2023. aastal tarbijatele kättesaadav suurem valik tooteid.

Kuna eri riikides ja osariikides muutub õiguslik maastik, püüavad CBD-tööstuse ettevõtted laiendada oma tegevust uutele turgudele. See tähendab, et tarbijatel on rohkemates kohtades juurdepääs CBD-toodetele.

5. Paremad määrused

Tööstuse kasvades hakkavad valitsused kogu maailmas tõenäoliselt rakendama paremaid eeskirju, mis reguleerivad CBD-toodete tootmist, turustamist ja müüki. See peaks tagama tarbijatele juurdepääsu ohututele ja tõhusatele toodetele.

Määrused aitavad ka kaitsta tarbijaid ettevõtete eest, kes esitavad valeväiteid oma müüdavate toodete kohta. See peaks aitama luua läbipaistvama turu ja võimaldama seaduslikel ettevõtetel areneda.

Üldiselt on tõenäoline, et CBD-tööstus kasvab aastaks 2023 märkimisväärselt. Suurema teadlikkuse, heakskiidu, tooteinnovatsiooni ja paremate eeskirjade kehtestamisega eeldatakse, et CBD maailmaturu suurus jõuab selleks ajaks hinnanguliselt 22 miljardi dollarini. See loob märkimisväärseid võimalusi nii ettevõtetele kui ka tarbijatele.

Related articles

Recent articles