CBD-teollisuuden ennuste vuodelle 2023

Published:

CBD-teollisuus on yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista. Pandemia kuitenkin hidasti sen kasvua vuonna 2020. Rokotteiden ja muiden viruksen torjuntatoimenpiteiden käyttöönoton myötä asiantuntijat ennustavat kuitenkin, että ala elpyy vuonna 2021 ja sen jälkeen. Vuoteen 2023 mennessä CBD-markkinoiden koon odotetaan nousevan maailmanlaajuisesti arviolta 22 miljardiin dollariin, ja vuotuinen kasvuvauhti on yli 24 prosenttia.

Yhdysvaltojen odotetaan pysyvän CBD-tuotteiden suurimpana markkina-alueena, ja sen arvioidaan myyvän 8,2 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä. Kasvu johtuu kuluttajien tietoisuuden lisääntymisestä, kannabiksesta peräisin olevien terapeuttisten tuotteiden, kuten CBD-öljyn ja syötävien tuotteiden, lisääntyvästä hyväksymisestä sekä lisääntyvistä investoinneista näiden tuotteiden mahdollisia terveyshyötyjä koskevaan tutkimukseen ja kehitykseen.

Seuraavassa on joitakin ennusteita siitä, mitä kannabiksen harrastajien pitäisi odottaa näkevänsä CBD-markkinoilla vuoteen 2023 mennessä:

1. Lisääntynyt tietoisuus ja hyväksyntä

Kun yhä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi CBD:n mahdollisista terveyshyödyistä, he kokeilevat sitä todennäköisemmin. Lisäksi kannabistuotteiden turvallisuutta ja tehokkuutta koskevien tutkimusten lisääntyessä hallitukset ympäri maailmaa ovat vähitellen lieventämässä näiden tuotteiden käyttöä koskevia lakejaan.

He alkavat ymmärtää, että CBD:n käytöstä voi olla hyötyä, ja he alkavat hyväksyä sen entistä paremmin. Tämän vuoksi CBD-alan odotetaan saavan valtavan suosion kasvun vuoteen 2023 mennessä. Vielä on epävarmaa, miten tämä suosio vaikuttaa alaan, mutta sen odotetaan olevan myönteinen muutos.

2. Tutkimus- ja kehitysinvestointien lisääminen

CBD:n mahdollisia terveyshyötyjä tutkitaan edelleen, ja CBD:n vaikutusten tutkimuksen odotetaan jatkuvan. Kun investoinnit tälle alalle lisääntyvät, CBD:lle löydetään lisää käyttökohteita ja saataville tulee lisää tuotteita.

Kun CBD-tuotteiden turvallisuus varmistuu entisestään, FDA:n kaltaisten sääntelyelinten odotetaan alkavan höllentää kannabistuotteita koskevia säännöksiä, mikä mahdollistaa useampien eri CBD-tuotteiden pääsyn markkinoille.

3. Suurempi tuotevalikoima

Tuotevalikoiman odotetaan kasvavan vuoteen 2023 mennessä. Tähän kuuluvat tinktuurat, ajankohtaiset aineet, syötävät aineet, vape-öljyt ja paljon muuta. Yritykset pyrkivät myös luomaan tuotteita, joissa yhdistetään erilaisia kannabinoideja, terpeenejä ja muita yhdisteitä, jotta asiakkaille voidaan luoda räätälöityjä kokemuksia.

Mitä suurempi tuotevalikoima on saatavilla, sitä suuremmat ovat alan tulojen kasvumahdollisuudet. Tämä tarkoittaa myös sitä, että alan vuositulojen odotetaan kasvavan merkittävästi vuonna 2023. Tarkat luvut jäävät vielä nähtäväksi, mutta alan odotetaan kasvavan merkittävästi vuoteen 2023 mennessä.

4. Lisää tuoteinnovaatioita

CBD-alan kasvaessa valmistajat tuovat markkinoille erilaisia tuotteita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Vuonna 2023 kuluttajien saatavilla on entistä laajempi valikoima tuotteita tinktuureista ja öljyistä ajankohtaisiin voiteisiin, kapseleihin, syötäviin tuotteisiin ja muihin tuotteisiin.

Kun lainsäädäntö muuttuu eri maissa ja osavaltioissa, CBD-alan yritykset pyrkivät laajentamaan toimintaansa uusille markkinoille. Tämä tarkoittaa, että CBD-tuotteet ovat kuluttajien saatavilla useammassa paikassa.

5. Parannetut asetukset

Alan kasvaessa hallitukset ympäri maailmaa tulevat todennäköisesti antamaan parempia säännöksiä CBD-tuotteiden tuotannosta, jakelusta ja myynnistä. Näin voidaan varmistaa, että kuluttajat saavat turvallisia ja tehokkaita tuotteita.

Säännökset auttavat myös suojelemaan kuluttajia yrityksiltä, jotka esittävät vääriä väitteitä myymistään tuotteista. Tämän pitäisi auttaa luomaan avoimemmat markkinat ja mahdollistaa laillisten yritysten menestyminen.

Kaiken kaikkiaan CBD-teollisuus kasvaa todennäköisesti merkittävästi vuoteen 2023 mennessä. Kun tietoisuus, hyväksyntä, tuoteinnovaatiot ja sääntelyn parantaminen lisääntyvät, CBD:n maailmanlaajuisten markkinoiden koon odotetaan nousevan arviolta 22 miljardiin dollariin mennessä. Tämä luo merkittäviä mahdollisuuksia sekä yrityksille että kuluttajille.

Related articles

Recent articles