CBD-industriprediksjon for 2023

Published:

CBD-industrien er en av de største og raskest voksende industriene i verden. Pandemien bremset imidlertid veksten i 2020. Men med utrullingen av vaksiner og andre tiltak for å motvirke viruset, spår eksperter at industrien vil se en gjenoppblomstring i 2021 og utover. Innen 2023 forventes det at CBD-markedet vil nå anslagsvis 22 milliarder dollar globalt, med en sammensatt årlig vekstrate på mer enn 24 %.

USA forventes å forbli det største markedet for CBD-produkter, med anslagsvis 8,2 milliarder dollar i salg innen 2023. Denne veksten kan tilskrives en økning i forbrukerbevissthet, økende aksept av cannabis-avledede terapeutiske produkter som CBD-olje og spiselige varer, og økende investeringer i forskning og utvikling av potensielle helsemessige fordeler av disse produktene.

Her er noen spådommer om hva cannabisentusiaster bør forvente å se i CBD-markedet innen 2023:

1. Økt bevissthet og aksept

Etter hvert som flere og flere mennesker blir klar over de potensielle helsemessige fordelene med CBD, vil de være mer sannsynlig å prøve det. I tillegg, med flere studier om sikkerheten og effekten av cannabis-avledede produkter, lemper regjeringer over hele verden gradvis på lovene rundt bruk av disse produktene.

De begynner å forstå at bruk av CBD kan være fordelaktig og blir mer aksepterende for det. På grunn av det forventes CBD-industrien å se en massiv økning i popularitet innen 2023. Hva den populariteten vil bidra med til bransjen er fortsatt oppe i luften, men det forventes å være en positiv endring.

2. Økt investering i forskning og utvikling

De potensielle helsemessige fordelene med CBD blir fortsatt undersøkt, og forskning på effekten av CBD forventes å fortsette. Med økte investeringer på dette området vil flere applikasjoner for CBD bli oppdaget, og flere produkter vil bli tilgjengelige.

I tillegg, ettersom sikkerheten til CBD-produkter er ytterligere etablert, forventes reguleringsorganer som FDA å begynne å løsne på regelverket for cannabis-avledede produkter, slik at et større utvalg av CBD-produkter kan komme inn på markedet.

3. Større variasjon av produkter

Vi forventer å se en økning i variasjonen av tilgjengelige produkter innen 2023. Dette inkluderer tinkturer, topikaler, matvarer, vape-oljer og mer. Bedrifter jobber også med å lage produkter som kombinerer forskjellige cannabinoider, terpener og andre forbindelser for å skape skreddersydde opplevelser for kundene deres.

Jo større variasjon av produkter tilgjengelig, jo større er potensialet for inntektsvekst i denne bransjen. Dette betyr også at årlig omsetning i bransjen forventes å vokse betydelig i 2023. De nøyaktige tallene gjenstår å se, men industrien forventes å se en betydelig økning i vekst innen 2023.

4. Mer produktinnovasjon

Etter hvert som CBD-industrien vokser, vil produsenter introdusere en rekke produkter som imøtekommer ulike behov. Fra tinkturer og oljer til aktuelle kremer, kapsler, matvarer og mer, et bredere utvalg av produkter vil være tilgjengelig for forbrukere i 2023.

Ettersom det juridiske landskapet endrer seg i forskjellige land og stater, vil selskaper i CBD-industrien se etter å utvide rekkevidden til nye markeder. Dette betyr at forbrukere flere steder vil få tilgang til CBD-produkter.

5. Forbedret regelverk

Etter hvert som industrien vokser, vil regjeringer over hele verden sannsynligvis implementere bedre reguleringer for produksjon, distribusjon og salg av CBD-produkter. Dette skal sikre at forbrukerne har tilgang til trygge og effektive produkter.

Regelverket vil også bidra til å beskytte forbrukere mot selskaper som kommer med falske påstander om produktene de selger. Dette bør bidra til å skape et mer transparent marked og la legitime virksomheter trives.

Totalt sett vil CBD-industrien sannsynligvis oppleve betydelig vekst innen 2023. Med mer bevissthet, aksept, produktinnovasjon og bedre reguleringer på plass, forventes det at den globale markedsstørrelsen for CBD vil nå anslagsvis 22 milliarder dollar innen da. Dette vil skape betydelige muligheter for både bedrifter og forbrukere.

Related articles

Recent articles