O-PCE Review

Published:

O-PCE on voimakas dissosiatiivinen aine, joka kasvattaa suosiotaan huumeiden harrastajien keskuudessa. Se on tunnettu voimakkaista ja pitkäkestoisista vaikutuksista, kuten dissosiaatio, hallusinaatiot ja euforia. Kuten huomaat, on kuitenkin tärkeää käyttää ainetta vastuullisesti ja lääkärin ohjauksessa, jotta riskit voidaan minimoida. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin O-PCE:tä, mukaan lukien sen historiaa, annostusta, antoa, vaikutuksia ja mahdollisia sivuvaikutuksia.

Yleistä tietoa O-PCE:stä

Aloitetaan O-PCE-arviointi eräillä yleisillä tiedoilla. O-PCE-tutkimuskemikaali, joka tunnetaan myös nimellä 2′-Oxo-PCE tai desklooriketamiini, on dissosiatiivinen aine, joka muistuttaa rakenteeltaan ketamiinia ja PCP:tä. Lääkeyhtiö Parke-Davis kehitti lääkkeen ensimmäisen kerran vuonna 1979, mutta sen psykoaktiiviset vaikutukset havaittiin vasta paljon myöhemmin. O-PCE on voimakas NMDA-reseptoriantagonisti, mikä tarkoittaa, että se estää glutamaatin välittäjäaineen toimintaa, mikä johtaa dissosiatiivisiin vaikutuksiin.

O-PCE:tä myydään yleensä jauheena. Sitä voidaan antaa suun kautta, nenän kautta tai höyrystämällä. Aine on tunnettu pitkäkestoisista vaikutuksistaan, ja käyttäjät raportoivat vaikutusten kestävän jopa useita tunteja. Käsittelemme vaikutuksia myöhemmin tutkimuskemikaalien tarkastelussa.

O-PCE:n historia

Seuraavaksi käydään läpi O-PCE-tutkimuskemikaalin historiaa. Lääkeyhtiö Parke-Davis valmisti O-PCE:tä ensimmäisen kerran vuonna 1979. Sen psykoaktiiviset vaikutukset havaittiin kuitenkin vasta paljon myöhemmin. 2010-luvun alussa O-PCE alkoi kasvattaa suosiotaan huumeiden harrastajien, erityisesti dissosiatiivisista aineista kiinnostuneiden keskuudessa. Sittemmin siitä on tullut suosittu vaihtoehto muille dissosiatiivisille aineille, kuten ketamiinille.

Annostus ja antaminen

Olipa kyseessä sitten lailliset huumeet tai lailliset huumausaineet, voit saada apua lääketieteen ammattilaisilta annosteluissa. Jos sinulla ei kuitenkaan ole lääkärin valvontaa, lääkkeen ottaminen erittäin varovaisesti on erityisen tärkeää. O-PCE voidaan antaa suun kautta, nenän kautta, höyrystämällä tai peräpuikkoina. Annoskoot vaihtelevat 1 mg:sta 25 mg:aan. Sopiva annostus ja antotapa vaihtelee yksilön sietokyvyn ja haluttujen vaikutusten mukaan.

Suun kautta annostelu

Suun kautta annostelussa aine nautitaan yleensä sekoittamalla se nesteeseen ja nielemällä se. Vaikutukset alkavat tyypillisesti hitaammin kuin muilla antotavoilla, mutta vaikutukset voivat kestää kauemmin.

Nenän täyttäminen

Tämä menetelmä tunnetaan myös nimellä nuuskaaminen. Siinä aine murskataan hienoksi jauheeksi ja sitten nuuskitaan sitä sieraimiin. Tällä menetelmällä vaikutukset alkavat nopeammin, mutta se saattaa ärsyttää nenäkäytäviäsi ja aiheuttaa epämukavuutta tai jopa kipua.

Höyrystyminen

Höyrystäminen tarkoittaa aineen lämmittämistä lämpötilaan, jossa se höyrystyy, jolloin se voidaan hengittää höyrystimen tai muun laitteen kautta. Tämä menetelmä on nopeavaikutteinen ja mahdollistaa tarkemman annostelun kuin nenään puhallus.

Uudelleen annostelu

Uudelleen annostelu on mahdollista, mutta sitä ei suositella. Se on riskialtista ja voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Käyttäjien ei pidä annostella O-PCE-tutkimuskemikaalia uudelleen.

Käyttäjän O-PCE arvostelut

Käyttäjien arvostelujen lukeminen O-PCE:stä saattaa auttaa kaikkia, jotka harkitsevat aineen käyttöä. Tämä johtuu siitä, että ne antavat tietoa sen vaikutuksista, annostuksista ja mahdollisista riskeistä. Muista kuitenkin, että nämä arviot ovat subjektiivisia. Ne eivät siis välttämättä vastaa täysin tarkasti kaikkien kokemuksia. Siksi käyttäjien arvosteluihin on suhtauduttava varovaisesti, eikä niihin pidä luottaa yksinomaan tietolähteenä.

Vaikutusten alkaminen

Kuten muidenkin lääkkeiden kohdalla, O-PCE:n vaikutusten alkaminen vaihtelee. Se, miten käyttäjät kokevat O-PCE:n vaikutukset, riippuu annostelusta ja sietokyvystä. Esimerkiksi suun kautta annettuna lääkkeen vaikutus kestää jopa tunnin. Nenään puhallus ja höyrystäminen tuottavat vaikutuksia muutamassa minuutissa.

Euforia

Joidenkin käyttäjien arvioiden mukaan O-PCE voi aiheuttaa euforisia tunteita. Käyttäjät kuvaavat niitä lisääntyneeksi hyvinvoinnin ja mielihyvän tunteeksi. Lisäksi käyttäjät raportoivat tuntevansa positiivisia tunteita ja tyytyväisyyden tunnetta.

Tämän euforisen vaikutuksen uskotaan johtuvan lääkkeen vaikutuksesta aivojen palkitsemisjärjestelmään, joka säätelee dopamiinin, mielihyvään ja palkitsemiseen liittyvän välittäjäaineen, vapautumista. O-PCE:n uskotaan lisäävän dopamiinin vapautumista, mikä johtaa joidenkin käyttäjien raportoimiin euforisiin tunteisiin.

Visuaaliset ja auditiiviset aistiharhat

Hallusinaatiot ovat yksi O-PCE:n ensisijaisista vaikutuksista. Näköharhoissa nähdään asioita, joita ei ole ympäristössä. Kuuloharhoissa kuulee ääniä tai ääniä, joita ei todellisuudessa ole olemassa.

Näkö- ja kuuloharhojen kokemukset voivat olla hyvin erilaisia eri käyttäjillä. Joillakin voi olla vain lieviä näköhäiriöitä, kun taas toisilla on eläviä ja voimakkaita aistiharhoja. Samoin jotkut saattavat kokea vain vähäisiä kuulovääristymiä, kun taas toiset saattavat kuulla monimutkaisia, yksityiskohtaisia ääniä tai ääniä.

Hallusinaatiot voivat kuitenkin olla myös mahdollisesti vaarallisia. Käyttäjät saattavat menettää suuntaa, käyttäytyä riskialttiisti tai jopa kokea ahdistusta ja paniikkia. On siis parasta käyttää O-PCE:tä vastuullisesti ja lääkärin valvonnassa, jotta vältytään hallusinaatioiden aiheuttamilta ongelmilta.

Dissosiaatio

Toinen O-PCE:n päävaikutus on todellisuudesta irrottautumisen tunne, jota kutsutaan dissosiaatioiksi. Tämä vaihtelee lievästä voimakkaaseen ja aiheuttaa sekavuutta ja sekavuutta. Miksi tämä tutkimuskemikaali aiheuttaa käyttäjissä dissosioitumista? Vaikutus johtuu O-PCE:n kyvystä muuttaa aivojen toimintaa estämällä NMDA-reseptoreita. Vaikka tämä tila voi olla joidenkin mielestä kiehtova, se voi olla myös vaarallinen.

Anticlimax (“Comedown”)

Joillekin käyttäjille O-PCE:stä luopuminen voi olla epämiellyttävää. Kun vaikutukset häviävät, käyttäjät voivat kokea sekavuutta, hämmennystä ja masennusta. On tärkeää pitää huolta itsestään comedown-jakson aikana ja välttää aineen käyttöä uudelleen, kunnes vaikutukset ovat kokonaan hävinneet.

O-PCE:n mahdolliset sivuvaikutukset

Kuten mikä tahansa psykoaktiivinen aine, O-PCE voi aiheuttaa erilaisia mahdollisia sivuvaikutuksia. Joitakin yleisimmin raportoituja haittavaikutuksia ovat seuraavat:

  • Pahoinvointi ja oksentelu
  • Huimaus ja pyörrytys
  • Nopea syke ja kohonnut verenpaine
  • Hikoilu ja vilunväristykset
  • Näön hämärtyminen
  • Heikentynyt koordinaatio ja tasapaino
  • Vainoharhaisuus ja ahdistus

Jos haluat vähentää haittavaikutusten tai muiden terveysongelmien mahdollisuutta, käytä O-PCE-tutkimuskemikaalia vastuullisesti ja kysy lääkärin neuvoa ennen sen käyttöä. Koska O-PCE on voimakas dissosiatiivinen aine, siihen on suhtauduttava varovaisesti ja kunnioittavasti.

Related articles

Recent articles