O-PCE gjennomgang

Published:

O-PCE er et kraftig dissosiativt stoff som blir stadig mer populært blant narkotikaentusiaster. Det er kjent for å produsere intense og langvarige effekter, inkludert dissosiasjon, hallusinasjoner og eufori. Men som du vil se, er det viktig å bruke stoffet på en ansvarlig måte og under veiledning av en lege for å minimere risikoen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på O-PCE , inkludert dets historie, dosering, administrering, effekter og potensielle bivirkninger.

Generell informasjon om O-PCE

La oss starte vår O-PCE-gjennomgang med litt generell informasjon. O-PCE-forskningskjemikaliet, også kjent som 2′-Oxo-PCE eller Deschloroketamine, er et dissosiativt stoff som strukturelt ligner på ketamin og PCP. Legemiddelselskapet Parke-Davis skapte stoffet først i 1979, men dets psykoaktive effekter ble ikke oppdaget før mye senere. O-PCE er en potent NMDA-reseptorantagonist, noe som betyr at den blokkerer virkningen av nevrotransmitteren glutamat, noe som fører til dissosiative effekter.

O-PCE selges vanligvis i pulverform. Det kan administreres oralt, nasalt eller gjennom fordampning. Stoffet er kjent for sine langvarige effekter, med brukere som rapporterer effekter som varer opptil flere timer. Vi vil gå inn på effektene senere i vår forskningskjemiske gjennomgang.

Historien til O-PCE

La oss deretter gå gjennom historien til O-PCE-forskningskjemikaliet. O-PCE ble først laget i 1979 av farmasøytisk firma Parke-Davis. Imidlertid ble dens psykoaktive effekter ikke oppdaget før mye senere. På begynnelsen av 2010-tallet begynte O-PCE å få popularitet blant narkotikaentusiaster, spesielt de som var interessert i dissosiative stoffer. Siden den gang har det blitt et populært alternativ for andre dissosiative stoffer som ketamin.

Dosering og administrasjon

Enten du ser på lovlige høydepunkter eller lovlige rusmidler, kan du få hjelp fra medisinske fagfolk med doser. Men hvis du mangler medisinsk tilsyn, er det spesielt viktig å ta stoffet med ekstrem forsiktighet. O-PCE kan administreres oralt, nasalt, gjennom fordamping eller som stikkpille. Dosestørrelser varierer fra 1 mg til 25 mg. Den riktige doseringen og administreringsmetoden varierer avhengig av individets toleransenivå og ønskede effekter.

Muntlig administrasjon

Oral administrering innebærer inntak av stoffet, vanligvis ved å blande det med en væske og svelge det. Effekten inntrer vanligvis langsommere enn andre administreringsmetoder, men effektene kan vare lenger.

Nasal insufflasjon

Denne metoden er også kjent som snorting. Det innebærer å knuse stoffet til et fint pulver og deretter snuse det gjennom neseborene. Denne metoden gir en raskere effekt, men kan irritere nesegangene og forårsake ubehag eller til og med smerte.

Fordamping

Fordamping er når du varmer opp stoffet til en temperatur som fordamper det, slik at det kan inhaleres gjennom en fordamper eller annen enhet. Denne metoden er hurtigvirkende og gir mulighet for mer nøyaktig dosering enn neseinnblåsing.

Redoserer

Selv om gjendosering er mulig, anbefales det ikke. Det er risikabelt og kan føre til uønskede bivirkninger. Brukere bør ikke gjøre om O-PCE-forskningskjemikaliet.

Bruker O-PCE-anmeldelser

Å lese brukeranmeldelser av O-PCE kan hjelpe alle som vurderer å bruke stoffet. Det er fordi de gir innsikt i dens effekter, doseringer og potensielle risikoer. Husk imidlertid at disse anmeldelsene er subjektive. Så de gjenspeiler kanskje ikke alles erfaring med fullstendig nøyaktighet. Derfor bør brukeranmeldelser tas med forsiktighet og ikke bare stole på som en kilde til informasjon.

Utbruddet av effekter

Som med andre medikamenter, varierer virkningen av O-PCE. Måten brukere opplever O-PCEs effekter på avhenger av administrasjon og toleranse. For eksempel tar oral administrering opptil en time å tre i kraft. Neseinnblåsing og fordamping gir effekter i løpet av minutter.

Eufori

I følge noen brukeranmeldelser kan O-PCE forårsake euforiske følelser. Brukere beskriver dem som en økt følelse av velvære og nytelse. Videre rapporterer brukere at de føler et rush av positive følelser og en følelse av tilfredshet.

Denne euforiske effekten antas å skyldes stoffets innvirkning på hjernens belønningssystem, som regulerer frigjøringen av dopamin, en nevrotransmitter forbundet med nytelse og belønning. O-PCE antas å øke frigjøringen av dopamin, noe som fører til de euforiske følelsene rapportert av enkelte brukere.

Visuelle og auditive hallusinasjoner

Hallusinasjoner er en av de primære effektene av O-PCE. Visuelle hallusinasjoner innebærer å se ting som ikke er tilstede i miljøet. Auditive hallusinasjoner innebærer å høre lyder eller stemmer som ikke eksisterer i virkeligheten.

Opplevelsen av visuelle og auditive hallusinasjoner kan være svært forskjellig blant brukere. Noen kan ha bare milde visuelle forvrengninger, mens andre har livlige og intense hallusinasjoner. På samme måte kan noen bare oppleve mindre auditive forvrengninger, mens andre kan høre komplekse, detaljerte stemmer eller lyder.

Hallusinasjoner kan imidlertid også være potensielt farlige. Brukere kan bli desorienterte, engasjere seg i risikoatferd eller til og med oppleve angst og panikk. Så det er best å bruke O-PCE ansvarlig og under medisinsk tilsyn for å unngå å få problemer med hallusinasjoner.

Dissosiasjon

Følelser av løsrivelse fra virkeligheten, kjent som dissosiasjon, er en annen hovedeffekt av O-PCE. Dette varierer fra mild til intens, og forårsaker forvirring og desorientering. Hvorfor forårsaker dette forskningskjemikaliet dissosiasjon hos brukere? Effekten er et resultat av O-PCEs evne til å endre hjernens funksjon ved å blokkere NMDA-reseptorer. Selv om noen kan finne denne tilstanden fascinerende, kan den også være farlig.

Antiklimaks (“Comedown”)

Nedturen fra O-PCE kan være ubehagelig for noen brukere. Ettersom effektene forsvinner, kan brukere oppleve en følelse av desorientering, forvirring og depresjon. Det er viktig å ta vare på seg selv under comedown-perioden og å unngå å bruke stoffet igjen før effektene har gitt seg helt.

Potensielle bivirkninger av O-PCE

Som alle psykoaktive stoffer kan O-PCE produsere en rekke potensielle bivirkninger. Noen av de mest rapporterte bivirkningene inkluderer følgende:

  • Kvalme og oppkast
  • Svimmelhet og svimmelhet
  • Rask hjertefrekvens og økt blodtrykk
  • Svette og frysninger
  • Tåkesyn
  • Nedsatt koordinasjon og balanse
  • Paranoia og angst

For å redusere muligheten for bivirkninger eller andre helseproblemer, bruk O-PCE-forskningskjemikalien ansvarlig og finn medisinsk råd før du bruker den. Som et kraftig dissosiativt stoff bør O-PCE behandles med forsiktighet og respekt.

Related articles

Recent articles