Hva er CBD-blomst?

Published:

En gang i blant kommer det et produkt eller en innovasjon som endrer hvordan vi gjør eller nyter ting, og når det gjelder velvære og forbrukerkultur, og spesielt de siste årene, har CBD-hampeblomst vært stjernen på cannabisscenen!

I dag blomstrer markedet for CBD-blomster som aldri før med millioner av mennesker som røyker det daglig for sine lindrende egenskaper og velværefordeler, men hva er CBD-blomst? Hvorfor er det så populært? Og hvorfor vender flere og flere OG-tokere seg til dette Sativa-familieproduktet fremfor tradisjonell marihuana? Flotte spørsmål!

Hvis du er ny på CBD-blomst og vil prøve det for første gang eller er nysgjerrig på hva hypen handler om, kan du bli med oss nedenfor når vi dekker hvordan CBD-blomst fungerer og hvilke typer du kan kjøpe og steder du kan bestille det.

Hva er egentlig CBD-blomst?

Om våren springer blomsterspirene opp fra Moder Jord i røde, blå, gule og lilla farger.

Disse fargene beskriver CBD-blomster, eller CBD-knopper, som produseres av kvinnelige Cannabis sativa-planter.

CBD-knopper er tett gruppert med så klissete trichomer, og er belagt og frostet, og kan gi potensielle helsemessige fordeler uten berusende, psykotrope effekter; noe som gjør den ideell for de som ønsker å nyte cannabis mens de holder seg kreative, fokuserte og klare i hodet for dagen.

CBD-blomsten kommer fra Cannabis sativa, og er avlet for å ha høye nivåer av CBD med et THC-volum på under 0,3 vektprosent. Dette gjør det lovlig på føderalt nivå, og i samsvar med 2018 Farm Bill initiativ.

Hvor kommer CBD-blomst fra?

Cannabidiol, eller CBD, er en fytocannabinoid (cannabinoider som forekommer naturlig i hampplanter) som kommer fra arter av Cannabis, og hovedsakelig fra Cannabis Sativa-varianten. Slik THC er for marihuana, er CBD for hampeblomster, og hampplanter er avlet frem for å inneholde og bevare så høye nivåer av CBD som mulig, i motsetning til marihuana, som dyrkes for å få høye mengder THC og sterke ruseffekter.

Hvorfor er CBD så populært?

Det er et av de mest populære cannabisproduktene, og over seksti prosent av alle voksne i USA har prøvd et CBD-produkt bare i løpet av det siste året, etter anbefaling fra lege. Som et lovlig og naturlig middel mot plager og problemer som stress og søvnløshet, er det ikke overraskende at CBD er så populært som det er nå!

La oss ta et blikk på de potensielle fordelene med CBD-blomst, slik at du vet om det er det rette produktet for deg:

  • Kan lindre smerte, cannabis har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle smerte. Den stammer fra kinesisk medisin og har siden den gang blitt brukt for å gjøre livet og dets påkjenninger mer håndterbare. CBD gjør underverker for mange ettersom det binder seg til cannabinoidreseptorer som kontrollerer sanser, følelser og fornemmelser, noe som gjør det mulig for de fleste CBD-forbrukere å få lindring fra selv kroniske smerter.
  • Hyggelige effekter, effekten av vaping eller røyking CBD blomst er veldig behagelig med de fleste mennesker føler en mild, men verdig følelse av avslapning. Takket være de rike terpenprofilene til CBD, og de mange variantene du har å velge mellom, er det lettere enn noensinne å slappe av og frigjøre sinnet.
  • Du blir ikke høy, uansett hvor mye CBD-blomster du fordamper eller røyker, vil du aldri bli høy som du ville blitt av vanlig marihuana. Dette skyldes at CBD må inneholde 0,3 % eller mindre THC for å være lovlig, noe som er for lavt til at det kan ha noen bevissthetsendrende effekt.
  • Mange måter å nyte det på, vape det, røyke det eller rulle det opp, valget er virkelig ditt med CBD-knopper i hånden, du kan til og med male og dekarboksylerer det og bake det til mat eller snacks hvis du ønsker det!
  • Det er enkelt å kjøpe på nettet, du kan kjøpe CBD-blomster på nettet like enkelt som du ville gjort med et hvilket som helst annet produkt, det er også mange CBD-merker å velge mellom, og det er lovlig å bestille i nesten alle femti stater!

Siste tanker

CBD-blomsten kommer fra hampeplanter og er et allsidig cannabisprodukt som kan nytes på mange måter.

Hvis du søker en naturlig og helhetlig tilnærming til lindring og generell velvære, er CBD det du leter etter! Vurder å prøve det, og husk å bla gjennom de andre artiklene våre for cannabisnyheter og bransjeoppdateringer.

Related articles

Recent articles