Hvordan konsumere CBD-blomst

Published:

CBD-blomst er en av de mest populære måtene å nyte cannabis på! Tross alt gir det potensielle fordeler som alle som søker lindring og velvære kan sette pris på. I tillegg er det enkelt å få tak i de fleste steder.

CBD-blomster gir subtile effekter, men gjør det enkelt å få velværefordelene av cannabis uten den ruslignende euforien av marihuana.

Det kommer vanligvis fra kvinnelige Sativa-planter og inneholder høye nivåer av cannabidiol. Denne forbindelsen gir ikke berusende effekter, noe som gjør CBD-blomst ideell for de som ønsker å forbli kreative og energiske i løpet av dagen.

Men hvordan tas CBD best? På hvilke måter kan det konsumeres? Og hva er de enkleste måtene å nyte det på?

Flotte spørsmål som i motsetning til CBD topicals og vape vogner, det er mer enn bare én måte å konsumere CBD blomst! Vi inviterer deg til å bli med oss nedenfor når vi dekker fem måter å innta CBD på, skal vi komme i gang?

Lag spiselige produkter

Visste du at du kan tilsette CBD-blomster i mat og oppskrifter?

Spennende, ikke sant? Det er det virkelig! De fleste ganger tilfører folk CBD-blomst i fet mat, som kaker og brownies, da disse gjør at kroppen kan absorbere forbindelsen mest effektivt. For å lage CBD-spiselige produkter erstatter du mengden smør som oppskriften krever med tre fjerdedeler CBD-olje. Så hvis det kreves en kopp smør, bør du bare tilsette tre fjerdedeler av en kopp CBD-olje.

Lag CBD-olje

Dette høres mer skremmende ut enn det egentlig er.

For å lage CBD-olje trenger du bare tid og veiledning.

Det første trinnet i prosessen er å dekarboksylerer hampeblomsten, hvor du må varme opp blomsten til en temperatur som er høy nok til å aktivere CBD. Ellers vil du ikke få hele spekteret av potensielle, og lovende, terapeutiske fordeler Cannabidiol har å tilby.

For å varme opp knoppen kan du male blomsten, spre den på en stekeplate og bake den i ovnen i en halv time på to hundre grader. Deretter blander du den oppvarmede blomsten med oliven- eller kokosolje (unngå hampfrøolje på grunn av dens lave varmetoleranse) og lar den koke på svak varme i fem timer mens du holder et jevnlig øye med at oljen ikke brenner seg fast. Når denne tiden har gått og oljen er avkjølt, fjerner du alt plantematerialet med en sil og legger det i et lufttett glass, slik at det er klart til når du vil dampe eller lage mat med det.

Pipe eller bong

Hvis du allerede har en pipe eller bong, eller har råd til å kjøpe en, er det en flott måte å nyte CBD-blomster og den klassiske smaken vi alle elsker og kjenner. I tillegg kan du bare pakke den og tenne på i stedet for å kverne og rulle den sammen først. Husk imidlertid at jo større bongen er, desto hardere blir treffene gitt den større mengden røyk kammeret rommer, så tenk på dette når du kjøper et nytt stykke.

Dry Herb Vape

De fleste kjenner til vapes som lar deg vape tobakk, men ikke mange er klar over at det er de som lar deg vape CBD blomst også. Hvis joints og piper eller bongs ikke er din stil, er et tørt urtebatteri sannsynligvis det du leter etter! Diskret og enkel å ta med seg, bare pakk en tørr urtevape med så mye CBD-blomst du vil, og trykk deretter på knappen mens enheten varmer den opp til en damp for din røykeglede og nytelse!

Skjøter og forruller

Av alle måtene å konsumere CBD-blomster på, er joints og pre-rolls uten tvil de mest populære og praktiske.

Med en joint rullet av CBD-blomster i hånden er det bare å tenne den som du ville gjort med en tradisjonell joint eller stump, og la knoppen utøve sin magi! Dette er en av de enkleste måtene å røyke CBD-blomster på, og den billigste også, ettersom du ikke trenger å investere i en bolle eller bong, som kan være ganske dyre i lokale røykebutikker! Hvis du er usikker på hvordan du ruller joints, kan du skaffe deg en rulle, se en veiledning eller bare kjøpe CBD-pre-rolls som er klare til å røyke!

Avsluttende tanker om inntak av CBD-blomster

CBD-blomst gjør livet bedre for utallige mennesker og vil sannsynligvis også gjøre det for deg!

Fra de mange måtene å konsumere det på til de potensielle terapeutiske fordelene, som inkluderer mindre angst, mer kreativitet og bedre netter med kvalitetshvile, er CBD-blomst en lovende løsning på livets kurveballer.

Vurder måtene å bruke CBD-blomst på ovenfor for å velge den du føler er best for deg, og for den beste opplevelsen, ta aldri CBD-blomst med alkohol eller kronisk medisinering, da dette kan forårsake tretthet, svimmelhet og tretthet; alltid konsultere en lege før du introduserer nye forbindelser til kroppen.

Related articles

Recent articles