DMXE arvostelu

Published:

DMXE, jota kutsutaan myös metoksetamiiniksi tai 3-MeO-2-Oxo-PCE:ksi, on dissosiatiivinen anestesia-aine, joka muistuttaa rakenteeltaan ketamiinia ja PCP:tä. Huume on suosittu tutkimuskemikaali, jota on laajalti saatavilla maanalaisilla markkinoilla. Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan katsauksen DMXE: stä, mukaan lukien sen yleiset tiedot, historia, annostus, vaikutukset, käyttäjien arviot, vaikutusten alkaminen, mahdolliset haittavaikutukset ja paljon muuta.

Yleistä tietoa DMXE:stä

Aloitetaanpa tutkimuskemikaalien tarkastelu DMXE:stä yleisillä tiedoilla. Tämä lääke on kemiallinen yhdiste, joka kuuluu aryylisykloheksyyliamiinin lääkeryhmään. Se tunnetaan myös nimellä metoksetamiini tai 3-MeO-2-Oxo-PCE, eikä sitä yleensä ole hyväksytty lääketieteelliseen käyttöön. Lisäksi sitä ei ole saatavilla reseptillä.

DMXE:n historia

Seuraavaksi DMXE-arvostelussa käymme läpi tämän mielenkiintoisen lääkkeen historiaa. Sillä on suhteellisen lyhyt historia verrattuna muihin dissosiatiivisiin huumeisiin, kuten ketamiiniin ja PCP:hen. Se ilmestyi maanalaisille markkinoille ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja se saavutti nopeasti suosiota, koska se muistuttaa ketamiinia, jota oli yhä vaikeampi saada. Siitä lähtien DMXE:tä on käytetty laajalti tutkimuskemikaalina ja virkistyshuumeena.

Vuonna 2015 Kiinan hallitus kielsi DMXE-tutkimuskemikaalin ja muiden tutkimuskemikaalien tuotannon ja myynnin vastauksena huumekuolemien määrän kasvuun. Yleensä tämä huume ei ole kansallisissa laillisten huumeiden luetteloissa. Kiellosta huolimatta DMXE:tä oli kuitenkin edelleen saatavilla mustassa pörssissä. Sen käyttö on edelleen levinnyt ympäri maailmaa.

Annostus ja antaminen

DMXE on voimakas lääke, joten sinun on harkittava huolellisesti sen annostelua ja antamista. Lääke voidaan antaa suun kautta, nenän kautta, höyrystettynä tai peräpuikkona. DMXE:n annosalue on tyypillisesti 5-30 mg riippuen antotavasta ja yksilön sietokyvystä. Muista, että se ei yleensä ole laillisten huumausaineiden luettelossa, joten ole erityisen tarkkaavainen, jos päätät valita tämän reitin.

Suun kautta annostelu

Suun kautta otettuna DMXE:n vaikutukset voivat kestää jopa tunnin, ja ne voivat kestää useita tunteja.

Nenän täyttäminen

Nenään puhaltaminen tai DMXE:n “nuuskaaminen” voi nopeuttaa vaikutusten alkamista, mutta niiden kesto on lyhyempi.

Höyrystyminen

DMXE:n höyrystäminen aiheuttaa välittömän vaikutuksen alkamisen, mutta sen kesto on myös lyhyempi kuin suun kautta annostelun.

Uudelleen annostelu

Käyttäjien on odotettava vähintään 3 tuntia ennen uuden annoksen ottamista, koska uudelleen annostelu voi olla vaarallista. Suuremmat DMXE-annokset voivat aiheuttaa erilaisia haittavaikutuksia, kuten hallusinaatioita, sekavuutta ja tajunnan menetystä.

Käyttäjän DMXE arvostelut

Käyttäjien arviot DMXE:stä vaihtelevat suuresti, ja jotkut käyttäjät raportoivat positiivisia kokemuksia ja toiset negatiivisia kokemuksia. Jotkut käyttäjät raportoivat, että DMXE tuottaa euforisen ja rentouttavan tilan, kun taas toiset raportoivat tuntevansa olonsa ahdistuneeksi ja vainoharhaiseksi. Jotkut kertovat kokevansa eläviä aistiharhoja ja dissosiaatioita, kun taas toiset kertovat tuntevansa olonsa turtuneeksi ja irralliseksi ympäristöstään.

Vaikutusten alkaminen

DMXE:n vaikutusten alkaminen voi vaihdella antoreitin mukaan. Suun kautta otettuna vaikutukset voivat kestää jopa tunnin, ja ne voivat kestää useita tunteja. Nuuskaamalla vaikutukset voivat ilmetä 15 minuutissa, mutta ne voivat myös hävitä nopeammin. DMXE:n höyrystäminen aiheuttaa välittömästi alkavia vaikutuksia, jotka voivat olla voimakkaita mutta lyhytaikaisia.

Euforia

DMXE:n euforisoivien vaikutusten uskotaan liittyvän lääkkeen kykyyn lisätä dopamiinin vapautumista aivoissa. Dopamiini on välittäjäaine, jolla on merkitystä aivojen palkitsemis- ja mielihyväradoissa. Kun dopamiinia vapautuu vastauksena miellyttävään kokemukseen, se voi aiheuttaa euforian tunteita.

DMXE:n euforisia vaikutuksia on kuvattu voimakkaiksi ja miellyttäviksi. Käyttäjät raportoivat tyytyväisyyden, rentoutumisen ja kohonneen aistihavainnon tunteista. Jotkut käyttäjät raportoivat tuntevansa olevansa enemmän “yhtä” ympäristönsä kanssa ja tuntevansa ykseyttä ympäröivän maailman kanssa.

Dissosiaatio

DMXE:n käyttäjät raportoivat usein tuntevansa dissosiaatio-oloja, joiden voimakkuus voi vaihdella annoksesta ja yksilön herkkyydestä lääkkeelle riippuen. Jotkut käyttäjät kuvailevat tuntevansa irtautumista kehostaan tai tuntevansa, että he tarkkailevat itseään etäältä. Toiset kertovat tuntevansa olevansa unenomaisessa tilassa, jossa todellisuus tuntuu vääristyneeltä tai epätodelliselta.

Hallusinaatiot

DMXE voi myös aiheuttaa erilaisia näkö- ja kuuloharhoja, jotka voivat osaltaan lisätä dissosioitumisen tunnetta. Käyttäjät voivat kokea eläviä ja värikkäitä visuaalisia kuvia tai vääristyneitä ääniä, jotka voivat luoda tunteen todellisuudesta irtautumisesta.

DMXE:n mahdolliset haittavaikutukset

Kuten mihin tahansa psykoaktiiviseen lääkkeeseen, DMXE:n käyttöön liittyy mahdollisia sivuvaikutuksia. Joitakin DMXE:n käytön mahdollisia sivuvaikutuksia ovat seuraavat:

  • Kognitiivinen heikentyminen: Tämä tutkimuskemikaali voi vaikuttaa muistiin, tarkkaavaisuuteen ja päätöksentekokykyyn. Käyttäjillä voi olla vaikeuksia keskittymistä vaativissa tehtävissä.
  • Fyysinen vamma: Mahdollisia fyysisiä haittoja ovat koordinaation, tasapainon ja lihasten hallinnan heikkeneminen. Tämän seurauksena DMXE-tutkimuskemikaalin käyttäjät voivat kaatua tai joutua muihin onnettomuuksiin.
  • Hengityslama: Hengityslama voi olla hengenvaarallinen. Käyttäjillä voi esiintyä hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta ja rintakipua.
  • Sydän- ja verisuonivaikutukset: Tämän lääkkeen käytöstä voi seurata muutoksia sykkeessä ja verenpaineessa. Päihteiden vaikutuksen alaisena voi esiintyä sydämentykytystä, rytmihäiriöitä ja muita sydän- ja verisuoniongelmia.
  • Ruoansulatuskanavan vaikutukset: DMXE voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan vaikutuksia, kuten pahoinvointia, oksentelua, ripulia, vatsakipua ja epämukavuutta.
  • Munuais- ja maksavauriot: Munuais- ja maksavauriot ovat toinen mahdollinen sivuvaikutus. Käyttäjät voivat saada munuaisten vajaatoiminnan tai maksavaurion, joka voi olla hengenvaarallinen.
  • Riippuvuus: Tämä lääke voi aiheuttaa riippuvuutta. Ajan myötä ihmisille voi kehittyä toleranssi lääkettä kohtaan, jolloin he tarvitsevat suurempia annoksia saavuttaakseen haluamansa vaikutukset. Lopulta riippuvaiset käyttäjät voivat kokea vieroitusoireita lopettaessaan lääkkeen käytön.
  • Yliannostus: Suurina annoksina tai yhdistettynä muihin lääkkeisiin tai alkoholiin DMXE voi olla erittäin vaarallinen. Käyttäjät voivat saada yliannostuksen, mikä voi olla hengenvaarallista. Yliannostus vaatii välitöntä lääkärinhoitoa.

Käyttäjien on oltava tietoisia DMXE:n käyttöön liittyvistä riskeistä, ja heidän on hakeuduttava lääkäriin, jos heillä ilmenee haittavaikutuksia. Käytä DMXE:tä vastuullisesti ja turvallisessa ympäristössä vahingon riskin vähentämiseksi.

Related articles

Recent articles