DMXE anmeldelse

Published:

DMXE, også kalt Methoxetamine eller 3-MeO-2-Oxo-PCE, er et dissosiativt anestesimiddel som strukturelt ligner på ketamin og PCP. Stoffet er et populært forskningskjemikalie som er allment tilgjengelig i det underjordiske markedet. I denne artikkelen vil vi gi en omfattende gjennomgang av DMXE , inkludert generell informasjon, historie, dosering, effekter, brukeranmeldelser, utbruddet av effekter, potensielle bivirkninger og mer.

Generell informasjon om DMXE

La oss begynne vår forskningskjemiske gjennomgang av DMXE med generell informasjon. Dette stoffet er en kjemisk forbindelse som tilhører arylcykloheksylaminklassen av legemidler. Det er også kjent som Methoxetamine eller 3-MeO-2-Oxo-PCE, og generelt er det ikke godkjent for medisinsk bruk. Videre er det ikke tilgjengelig på resept.

Historien til DMXE

Neste i vår DMXE-anmeldelse vil vi gå over historien til dette interessante stoffet. Det har en relativt kort fortid sammenlignet med andre dissosiative stoffer som ketamin og PCP. Det dukket først opp i det underjordiske markedet i 2013 og ble raskt populært på grunn av dets likhet med ketamin, som ble stadig vanskeligere å få tak i. Siden den gang har DMXE blitt mye brukt som forskningskjemikalie og som rekreasjonsmiddel.

I 2015 forbød den kinesiske regjeringen produksjon og salg av forskningskjemikaliet DMXE, sammen med andre forskningskjemikalier, som svar på det økende antallet narkotikarelaterte dødsfall. Generelt er ikke dette stoffet på nasjonale lister over lovlige stoffer. Til tross for forbudet, fortsatte DMXE å være tilgjengelig på det svarte markedet. Bruken har fortsatt å spre seg over hele verden.

Dosering og administrasjon

DMXE er et potent medikament, så du bør nøye vurdere doseringen og administreringen. Legemidlet kan administreres oralt, nasalt, fordampet eller som et stikkpille. Doseringsområdet for DMXE er vanligvis mellom 5 mg og 30 mg, avhengig av administrasjonsmåten og individets toleranse. Husk at det vanligvis ikke er på listen over lovlige høyder, så vær ekstra på vakt hvis du bestemmer deg for å gå denne veien.

Muntlig administrasjon

Når det tas oralt, kan det ta opptil en time før effekten av DMXE vises, og de kan vare i flere timer.

Nasal insufflasjon

Neseinnblåsing eller «snorting» DMXE kan gi en raskere innsettende effekt, men varigheten er kortere.

Fordamping

Vaporizing DMXE gir en umiddelbar virkning, men varigheten er også kortere enn oral administrering.

Redoserer

Brukere bør vente minst 3 timer før de tar en ny dose siden omdosering kan være farlig. Høyere doser av DMXE kan føre til en rekke bivirkninger, inkludert hallusinasjoner, forvirring og tap av bevissthet.

Bruker DMXE-anmeldelser

Brukeranmeldelser av DMXE varierer mye, med noen brukere som rapporterer positive opplevelser og andre rapporterer negative opplevelser. Noen brukere rapporterer at DMXE gir en euforisk og avslappende tilstand, mens andre rapporterer at de føler seg engstelige og paranoid. Noen rapporterer at de opplever livlige hallusinasjoner og dissosiasjoner, mens andre rapporterer at de føler seg nummen og koblet fra omgivelsene.

Utbruddet av effekter

Effekten av DMXE kan variere avhengig av administreringsveien. Når det tas oralt, kan det ta opptil en time før effekten vises, og de kan vare i flere timer. Ved snøfting kan effektene vises innen 15 minutter, men de kan også avta raskere. Vaporizing DMXE produserer en umiddelbar inntreden av effekter, som kan være intense, men kortvarige.

Eufori

De euforiske effektene av DMXE antas å være relatert til stoffets evne til å øke frigjøringen av dopamin i hjernen. Dopamin er en nevrotransmitter som spiller en rolle i belønnings- og nytelsesveier i hjernen. Så når dopamin frigjøres som svar på en behagelig opplevelse, kan det gi følelser av eufori.

DMXEs euforiske effekter har blitt beskrevet som intense og behagelige. Brukere rapporterer følelser av tilfredshet, avslapning og økt sanseoppfatning. Noen brukere rapporterer at de føler seg mer «samen» med omgivelsene og føler en følelse av enhet med verden rundt seg.

Dissosiasjon

Brukere av DMXE rapporterer ofte om en følelse av dissosiasjon, som kan variere i intensitet avhengig av dosen og individets følsomhet for stoffet. Noen brukere beskriver en følelse av løsrivelse fra kroppen eller føler at de observerer seg selv på avstand. Andre rapporterer at de føler at de er i en drømmeaktig tilstand, hvor virkeligheten virker forvrengt eller surrealistisk.

Hallusinasjoner

DMXE kan også produsere en rekke visuelle og auditive hallusinasjoner, som kan bidra til følelser av dissosiasjon. Brukere kan oppleve levende og fargerike visuelle bilder eller forvrengte lyder, noe som kan skape en følelse av å være frakoblet virkeligheten.

Potensielle bivirkninger av DMXE

Som med alle psykoaktive stoffer, er det potensielle bivirkninger forbundet med bruk av DMXE. Noen av de potensielle bivirkningene av DMXE-bruk inkluderer følgende:

  • Kognitiv svekkelse: Dette forskningskjemikaliet kan påvirke hukommelse, oppmerksomhet og beslutningsevner. Brukere kan ha det vanskelig med oppgaver som krever fokus og konsentrasjon.
  • Fysisk svekkelse: Potensielle fysiske svekkelser inkluderer tap av koordinasjon, balanse og muskelkontroll. Som et resultat kan personer på DMXE-forskningskjemikaliet falle eller ha andre ulykker.
  • Respirasjonsdepresjon: Respirasjonsdepresjon kan være livstruende. Brukere kan oppleve pustevansker, kortpustethet og brystsmerter.
  • Kardiovaskulære effekter: Endringer i hjertefrekvens og blodtrykk kan skyldes bruk av dette stoffet. Personer under påvirkning kan oppleve hjertebank, arytmier og andre kardiovaskulære problemer.
  • Gastrointestinale effekter: DMXE kan forårsake gastrointestinale effekter som kvalme, oppkast, diaré, magesmerter og ubehag.
  • Nyre- og leverskade: Skader på nyrene og leveren er en annen potensiell bivirkning. Brukere kan oppleve nyresvikt eller leverskade, som kan være dødelig.
  • Avhengighet: Dette stoffet kan være vanedannende. Over tid kan folk utvikle en toleranse for stoffet, som krever høyere doser for å oppnå den effekten de ønsker. Til syvende og sist kan avhengige brukere oppleve abstinenssymptomer når de slutter å bruke stoffet.
  • Overdosering: I store doser eller i kombinasjon med andre rusmidler eller alkohol, kan DMXE være svært farlig. Brukere kan overdose, noe som kan være livstruende. Overdosering krever øyeblikkelig legehjelp.

Brukere må være klar over risikoen forbundet med bruk av DMXE og bør oppsøke lege dersom de opplever bivirkninger. Bruk DMXE ansvarlig og i et trygt miljø for å redusere risikoen for skade.

Related articles

Recent articles