HXE gjennomgang

Published:

3-HO-2-Oxo-PCE, viden kjent som HXE, er et stoff som er kjemisk relatert til ketamin. Når det gjelder farmakologiske egenskaper, har vi begrensede data på grunn av dette stoffets nyhet. I denne artikkelen vil vi utforske alt vi vet om HXE , inkludert generell informasjon, historie, dosering, brukeranmeldelser og potensielle bivirkninger.

Generell informasjon om HXE

Vi starter denne forskningskjemiske gjennomgangen med generell informasjon om HXE. Dette stoffet er et syntetisk dissosiativt stoff. Som ketamin er det en del av arylcykloheksylamin-klassen. Den har nylig blitt populær takket være dens unike dissosiative effekter og euforiske egenskaper. HXE-forskningskjemikaliet ligner kjemisk på andre dissosiative stoffer som ketamin og PCP. Likevel har den en distinkt farmakologisk profil.

HXE er kjent for å indusere dissosiative og hallusinogene effekter. Disse effektene varierer i intensitet avhengig av dosering og administreringsmåte. Legemidlet kan administreres oralt, nasalt, gjennom fordamping eller som stikkpille. HXE er fortsatt relativt nytt, og dets langsiktige effekter på menneskekroppen er ikke godt kjent.

Historien om HXE

Neste i vår HXE-anmeldelse vil vi dekke historien. De første rapportene om HXEs eksistens er bare noen få år gamle, og dateres tilbake til 2019. Rundt den tiden ble det oppdaget som et nytt dissosiativt medikament under en rutinemessig laboratorietest. Siden den gang har HXE vunnet popularitet blant narkotikabrukere på grunn av effektene og mangelen på regulering i mange land. Mange har plassert det på listene over lovlige høyder fordi det i noen land, som USA, ikke er teknisk ulovlig. Imidlertid er det heller ikke på listen over lovlige rusmidler i USA eller andre land, så det er i et grått juridisk område.

Vi tror at HXE ble opprettet som et forskningskjemikalie. Det ble sannsynligvis utviklet som et potensielt bedøvelsesmiddel eller smertestillende (smertestillende) medisin. Imidlertid har stoffets dissosiative og euforiske effekter gjort det mer populært rekreasjonsmessig.

Dosering og administrasjon

Deretter vil vi dekke dosering og administrering av HXE-forskningskjemikaliet. Disse faktorene påvirker intensiteten og varigheten av stoffets virkning betydelig. Siden HXE vanligvis selges som et pulver, måles det på en skala for nøyaktig dosering. Dosering kan variere fra rundt 30 mg til 130 mg, avhengig av brukerens opplevelse og toleranse.

Muntlig administrasjon

Dette er den vanligste måten å administrere HXE på. Vanligvis blander brukere det med vann eller andre væsker og bare drikker det. Effekten begynner sakte, tar mellom 30 minutter og 2 timer, og kan vare opptil 6 timer.

Nasal insufflasjon

Neseinnblåsing, eller «snorting», er en annen standard modus for å administrere HXE-forskningskjemikaliet. Stoffet males til et fint, krittaktig pulver og snøres gjennom neseborene. Brukere rapporterer at den er harsk, bitter og svir når den snøres. Denne administrasjonsmodusen har imidlertid en raskere effekt. Effektene merkes innen 5 til 15 minutter, men varigheten av effektene er kortere og varer 2 til 4 timer.

Fordamping

«Vaping» innebærer å varme opp stoffet til en temperatur som fordamper det, deretter inhaleres dampen. Effekten begynner nesten umiddelbart, tar 1 til 5 minutter, og effekten kan vare opptil 4 timer.

Redoserer

Redosering med HXE er mulig, men anbefales generelt ikke. Hvis en bruker ønsker å ta på nytt, er det best å vente minst 2 timer etter den første dosen for å unngå overdosering. Redosering for raskt kan føre til uønskede bivirkninger som angst, paranoia og forvirring.

Bruker HXE-anmeldelser

Brukeranmeldelser av HXE er generelt positive. Mange brukere rapporterer om eufori, dissosiasjon og en økt følelse av kreativitet. Noen brukere har imidlertid rapportert negative effekter, som angst, paranoia og forvirring. Med så lite informasjon om dette nye stoffet, er det nesten umulig å forutsi de nøyaktige effektene en gitt bruker vil oppleve. Samlet sett sies stoffets effekt å være noe lik effekten av DCK og MXE.

Utbruddet av effekter

Utbruddet av HXE-effekter avhenger av administreringsmetoden. Oral administrering har den tregeste starten, og tar mellom 30 minutter og 2 timer. Fordamping starter raskest, og tar 1 til 5 minutter. Neseinnblåsing har et middels tempo på rundt 5 til 15 minutter. Utbruddet kan begynne med fysiske opplevelser som svimmelhet eller følsomhet for berøring.

Dissosiasjon

Brukere av HXE rapporterer ofte at de opplever en dyp følelse av dissosiasjon fra kroppen og omgivelsene. Denne dissosiasjonen kan manifestere seg som følelser av løsrivelse, nummenhet eller en følelse av å være utenfor seg selv. Mens andre medikamenter forårsaker følelser av dissosiasjon, rapporteres HXEs opplevelse å være spesielt intens. Brukere kan føle at de ser seg selv på avstand eller observerer handlingene deres fra et tredjepersonsperspektiv. Noen brukere beskriver HXE-dissosiasjon som en følelse av å være «frakoblet» eller «flytende» i en drømmeaktig tilstand.

Hallusinasjon

HXE-brukere har rapportert å oppleve visuelle og auditive hallusinasjoner mens de var påvirket. Disse hallusinasjonene beskrives ofte som levende og intense. Visuelle hallusinasjoner kan inkludere geometriske mønstre, farger og teksturer. Noen brukere opplever forvrengte eller endrede oppfatninger av miljøet, for eksempel at objekter ser ut til å bevege seg eller endrer form.

Eufori

HXE-forskningskjemikalien kan føre til at brukere føler seg intenst glade og komfortable. De kan føle seg tilbøyelige til å utforske dybden av følelsene sine og undersøke sitt innerste. Euforiske følelser kan føre til at brukere føler seg i fred og i ett med verden. Noen brukere rapporterer at de føler seg som om de er pakket inn i stoffets varme og lys.

Antiklimaks («Comedown»)

Etter at de maksimale effektene av HXE forsvinner, kan brukere oppleve et «antiklimaks» eller «comedown». Denne fasen kan vare i flere timer og kan innebære følelser av tretthet, forvirring eller angst. Brukere kan også oppleve hodepine, kvalme eller andre fysiske ubehag.

Potensielle bivirkninger av HXE

Mens mange brukere rapporterer positive erfaringer med HXE, har stoffet utvilsomt potensielle bivirkninger å være forsiktig med. Disse kan omfatte følgende:

  • Kvalme og oppkast
  • Svimmelhet og forvirring
  • Angst og paranoia
  • Hodepine og muskelspenninger
  • Økt hjertefrekvens og blodtrykk
  • Tåkesyn og utvidede pupiller
  • Nedsatt motorikk og koordinasjon

Så selv om HXE kan gi unike og hyggelige opplevelser for noen brukere, er det viktig å være klar over de potensielle risikoene og bivirkningene forbundet med stoffet. Som med alle stoffer, er det avgjørende å bruke HXE ansvarlig og med forsiktighet.

Related articles

Recent articles